Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Fangatau 10.5%, Tanker Brewery (Royal Unibrew), Estonia
6 notes
3.3
Fangatau
10.5% Imperial Stout
Wild Turkey Barrel Aged Imperial Stout
IBU : 40
Vieillie en fût

Avis

Post author: Harala
Harala
@ Sip Veini- ja Õllepood
15 days ago
Fangatau, Estonia
3.7
Tuoksu on hämmentävä, ikään kuin Bourbon ja punaviini tynnyreiden sekoitus. Maussa Wild Turkey peittää suurimmat "punaviinit". Kahvia ja paahteista mallasta on saatu kevyesti mukaan. Suutuntuma kuivahko ja aavistuksen terävä. Kokonaisuus kärsii rungon ohkaisuudesta. Melko runsasta sakkahiutaletta näytti myös kertyneen lasin pohjaan.

Post author: keijoking
keijoking
@ DrinkOnline.eu
8 months ago
Fangatau, Estonia
3.5
Samettinen 0,5 mm vaahto tumman ruskeassa läpinäkymättömässä, täyttävässä ja lämmittävässä oluessa. Makua Wild Turkeyn tynnyreistä ihan kivasti, toki maku ei hirveästi säväytä mutta ihan juotava BA imppi. Paahteinen.

Post author: Igunator
Igunator
@ DrinkOnline.eu
9 months ago
Fangatau, Estonia
3.4
Näissä Tankerin BA sopissa on ehkä vähän sellaista turhaa erikoisuuden tavoittelua ilman kunnon tuloksia. Tämäkin on ihan ok, mutta ei sellainen mitä odottaisi etiketin lupauksen perusteella. Tuoksua hallitsee selvästi bourbon. Oikein muuta ei löydykään, paitsi hieman sokeria. Maku taas on melko kuiva, viinimäinen ja hapokas. Tammisuutta löytyy paljon. Jälkimaku on alkoholinen ja tamminen, omaan makuun liikaakin. Katkeruus jää maistumaan suuhun.

Post author: Matti S
Matti S
11 months ago
Fangatau, Estonia
2.5
Aaavistus kuivahko,kahvimainen,ihan perus kamaa,tynnyri ei maistu kyllä ollenkaan... Vähän pliisu vaikka rosenttejakin on...

Post author: Toni H
Toni H
1 year ago
3.9

Post author: JumaltenNektari
JumaltenNektari
2 years ago
Fangatau, Estonia
4.2
Tuoksussa paahteisuutta, puuta ja viskiä. Maku paahteisen maltainen, kuiva, voimakas, reilusti tynnyrinen, viskinen, hieman hapan, lopussa alkoholin tuomaa lämpöä ja kuivattua hedelmää, hieman makeutta. Vähän kaipaisin lisää pehmeyttä makuun, mut onhan tää nyt hyvää! 😋