Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Hazy Uncle Citra Cryo 6.0%, Tired Uncle Brewing Co., Finland
42 ratings
3.4
Hazy Uncle Citra Cryo
6.0% New England IPA / Hazy IPA
60,0 EBU. 12,9 ‘P.
IBU: 60

Reviews

Post author: Mahti-Jortikka
Mahti-Jortikka
@ Tired Uncle Brewing Co.
1 year ago
3.6
Pari kuukautta sitten nähtävästi mennyt päiväys. Liekö ollut jo ostaessa vanhaa, mutta ei ainakaan paljoa ole aikaa ollut siinä vaiheessa jäljellä. Vähän vaikuttaa siltä, että makua on hävinnyt. Sitruksinen ja raikas. Kevyt. Ei mitenkään erityisen hedelmäinen, vaikka NEIPA onkin. Tuo cryo-humalointi on mielestäni erotettavissa, joskaan en osaa selittää tarkemmin. Ihan toimiva tällaisenakin, mutta melko todennäköisesti suurin terä on kadonnut. Pitää joskus ostaa uusi vertailun vuoksi, mutta ihan kelvollista tämäkin tosiaan kaikesta huolimatta oli.

Post author: Zaphood
Zaphood
2 years ago
4.1
Erittäin runsas repaleinen vaahto päällä, alla on hieman samea vaalea olut. Tuoksu on odotetun sitruksellinen. Maku on kuplivan pirskahteleva, greippinen ja raikas. Loppumaku jatkuu pitkänä sitruksellisena, raikkaana. Taas kerran loistava olut Väsyneiltä Sediltä!

Post author: Markus
Markus
2 years ago
Hazy Uncle Citra Cryo, Finland
2.9
Sitruksinen, kevyt olut. Hyvät humalat.

Post author: Jani K
Jani K
@ Alko Nokia
2 years ago
3.5

Post author: Jokkeri76
Jokkeri76
@ Tired Uncle Brewing Co.
2 years ago
Hazy Uncle Citra Cryo, Finland
2.8
Ja sit jälkilöyly olunen… Tuoksu on sitruksinen ja ruohoinen. Vahva sitrus greippinen maku mukavalla hiilihapolla sekä pienellä kukkais mausteella on alkuun tulevat maut. Suullisen edetessä hieman hedelmällinen makeus käväisee… huom! Käväisee todella vähän aikaa… Loppumakuna on vahvan ruohoinen aromi jossa hapan sitrus ja greippi antaa jonkinlaista potkua makumaailmaan. Hedelmällisyys on poissa tästä sekä jotenkin sellainen kuivan oloinen myös. No huomaa et on jo parhaat päivät nähty. Harmi ettei mennyt kitusiin aikaisemmin. …. jossa näköjään PE menee tänään. PE 30.9.22

Post author: Thyy
Thyy
@ Tired Uncle Brewing Co.
2 years ago
Hazy Uncle Citra Cryo, Finland
3.2
Olut on väriltään samea, vaaleankeltainen ja vaahtoa kertyi sormellisen verran kun oluen kaatoi lasiin. Tuoksu on sitruksinen. Maku on sitrushedelmäinen (greippi, sitrus), kukkainen. Kuivahko jälkimaku mutta silti hieman makean mehumainen Sopii pasta, pizza, mausteisten ja lihaisien makkaroiden, pikkusuolaisten tai grilliruan kera nautittavaksi.

Post author: Adjutantti
Adjutantti
2 years ago
3.7

Post author: Lapapa
Lapapa
2 years ago
3.6

Post author: Arto P
Arto P
2 years ago
3.0

Post author: miguli77
miguli77
@ Tired Uncle Brewing Co.
2 years ago
3.7