Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
6 ratings
3.3
Rain Shadow (2021)
10.0% Imperial Stout

Reviews with text or photo

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Alko Prisma Joensuu
4 days ago
3.9
Työviikon, salin ja saunan jälkeen taas olutta ja TV-snookeria. Syksy on jo niin pitkällä, että narautin jo kypsytyskaapin ovea ja otin sieltä tölkin. Tämä on kuitenkin keväällä/kesällä ostettu eikä varsinaisesti kypsytetty. 2021 vuoden erää. ULKOASULTAAN olut on mustaa ja siihen nousee beige vaahto. TUOKSU on todella kuiva, paahteinen, lakritsinen ja aavistuksen savuinen. MAKU jatkuu kuivana, mutta melko täyteläisenä. Paahteista mallasta, maitokahvia, lakritsia, jostain kaukaa sellaista pihkaista puisevuutta. Alkoholi ei maistu läpi. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja pehmeä. Pehmeä, täyteläinen ja lämminhenkinen makumaailma. Kyllä tätä mielellään siemailee.

Post author: JoKu
JoKu
@ Alko Prisma Joensuu
10 days ago
3.8
Nyt on suklainen imperial! Asianmukaisen synkkää, ei juuri vaahtoa. Magiata!

Post author: keijoking
keijoking
@ Alko Asevelikylä, Vaasa
2 months ago
4.0
Vaalean ruskea samea 3 sormen paksuinen vaahto mustassa läpinäkymättömässä, täyttävässä ja lämmittävässä oluessa. Upea paahto, suklaata hieman, lakritsia ja salmiakkia. Siinäpä yksinkertaisuudessa, Sopivan kuiva, tanakan rapsakka. Astioitu 12.02.2021. Lakritsi, paahdettu leivän kuori ja suklainen

Post author: Aleksi L
Aleksi L
@ Alko Hämeenlinna Tiiriö
3 months ago
3.5
Paahteisuutta, lakritsaa ja ehkä hiven kahvia. Paahteisuus muuttuu kevyesti kitkerähköksi. Todennäköisesti nautittu vähän kiireessä liian kylmänä, kun ei pääse oikein muita makuja esiin. Mutta kahvi kuitenkin löytyy mukavan selkeästi. Lienee maistettava uudestaan.

Post author: Harala
Harala
@ Alko Hämeenlinna Tiiriö
3 months ago
3.9
Tuoksussa kahvia, paahteista mallasta ja raikasta yrttisyyttä. Maussa kahvi, tumma suklaa ja paahteinen mallas perustaa rungon. Yrttisyys tuo kieltämättä raikkautta, mutta myös pientä kitkeryyttä jälkimakuun. Kahvi ja paahteisuus säilyy alusta loppuun.

Post author: JoKu
JoKu
@ Alko Prisma Joensuu
4 months ago
3.7
On se kumma kun olut on "imperial" ja "stout", se harvemmin on kehnoa. Tämäkin erinomainen lajityyppinsä edustaja. 👍