Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
7 ratings
3.5
Big Fish, Little Fish
10.0% Triple IPA
Part of the Together Again series and brewed in collaboration with Time & Tide brewery in Kent. A big juicy TIPA with Idaho 7, El Dorado and NZ Cascade hops.

Reviews with text or photo

Post author: Viltzu
Viltzu
@ Kihøskh
11 days ago
3.9
Tölkitetty ilmeisesti 10.6.22. Aika vahvan oloinen tapaus. Ananasta, sitrusta, mangoa ja jopa hieman kukkaisuuttakin. Paksua, mehuisenlaista tavaraa jossa hieman alkoholi vai liika humala puskee päälle.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Kihøskh
2 months ago
3.7
Kolmannen lomaviikon, joka oli saliltakin lepoviikko (joten ei tullut kuin joku pari-kolme sataa kilometriä pyöräilyä painottuen XC-puoleen😅) ja saunan jälkeen olutta. Pitkästä aikaa Cloudwateria, 10.6. tölkitettyä TIPAa. ULKOASULTAAN olut on sameaa Jaffankeltaista ja siihen nousee valkoinen vaahto, joka laskee nopeasti lasin reunoille pitsiksi. TUOKSU on hieman dänkki, ananaksinen, aprikoosinen, mangoinen, sitruksinen ja yrttinen. Aika monikerroksinen vai onko sekametelisoppa?🤔 MAKU on täyteläinen ja hedelmäinen. Kuivattua aprikoosia, mangoa, ananasta, greippiä. Etenkin jälkimakua kohti havuista dänkkisyyttä, joka ei minusta täydellisesti sovi muuten NE-tyyliseen TIPAan ja korostaa oluen raskautta. Dänkkki ja humalaöljyinen jälkimaku seilaa suussa pitkään. Alkoholi kyllä saatu pysymään piilossa. SUUTUNTUMA on täyteläinen ja pehmeän poreileva. Aika tuoremehuinen fiilis ilman hedelmälihan jämiä. Ollaakko vaiko eikö ollakko? Vaikea. TIPAmaisen raskas jopa korostuneesti, toki myös 10% alc/vol. Silti täyttää virkistävän saunaoluen tehtävän. Ehkä tuo Cascade tässä on virhe, sitä en tämän tyyliseen olueen laittaisi, enemmänkin West Coastin puollelle.🧐

Post author: Henri
Henri
@ Hoptimaal
2 months ago
3.3
Maussa häiritsee liika saippuaisuus ja esanssisuus. Pettymykseksi jää.

Post author: Arnaud
Arnaud
@ In De Wildeman
3 months ago
4.1
C'est pas mal ça tape bien. Intensément houblonnée.

Post author: Miggins
Miggins
@ Time & Tide
3 months ago
5.0
Absolutely delicious, still keep falling over after drink this though!

Post author: Miggins
Miggins
@ Time & Tide
3 months ago
5.0
Thick hazy, dank alcoholic fruit juice, this is seriously strong, wish I could drink more of it without falling over all the time….