Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Dark Horizon 7 Barrel Aged 16.0%, Nøgne Ø, Norway
2 arviota
Dark Horizon 7 Barrel Aged
16.0% Imperial Flavoured Stout / Imperial Pastry Stout
The Dark Horizon series from Nøgne Ø is unique. 15 years after we launched the first version in 2006, we are proud to present Dark Horizon 7. This barrel-aged version of Dark Horizon 7 has spent up to 3 years in barrels that have previously contained cognac, aquavit and whiskey respectively.
IBU: 100
Tynnyrikypsytetty

Arviot

Post author: Niko O
Niko O
1 year ago
Dark Horizon 7 Barrel Aged, Norway
3.9
Täysin musta olut, hyvin ohuella ruskealla vaahdolla. Tuoksu on hyvin mokkainen, maltainen, lakritsinen, mausteinen, pippurinen, hieman tamminen, vaniljainen ja aavistuksen suklainen. Runko on täyteläinen, hiilihappoinen ja kitkerä, yllättävän hennolla makeudella. Maussa on runsaasti runsaasti mallasta, kahvia, vaniljaa, tummaa suklaata, lakritsia, tammitynnyriä hieman humalaa katkeroineen ja hieman havuja. Jälkimaku jatkuu hyvin pitkään kitkerän espressomaisena. Todellakin perinteisempi IS. Tynnyrin vaikutukset tulevat mielestäni ikävän vähän esille, joten pakko rokottaa pisteistä. Muuten tämä on oikein kiva nostalgiatrippi.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ De BierTonne
2 years ago
Dark Horizon 7 Barrel Aged, Norway
4.2
Pint Please olut numero 2500 ja sattumoisin myös minun lempikaljakaupan DeBiertonnen eri olut numero 500. Siitä sen verran että muutama vuosi sitten löysin pienen hollantilaisen olutnettikaupan ja sen jälkeen, vuosien varrella, olen tilannut sieltä itselleni ja muille ”juopoille” satoja pulloja ja tölkkejä olutta. Omistaja on todella mukava ja hänen kanssaan on helppo sopia asioista ja tilauksista. Olen jopa vuosien aikana esittänyt monia oluttoiveita. —- Tämä Nognen olut on erittäin kahvinen, salmiakkinen ja tuhdin tynnyrinen. Todella voimakas ja oudosti Nogne-tyylisesti ei niin makea vaan erittäin katkeroinen ja espressopapuinen. Toki IBU 100 kertoo hieman osviittaa… Hyvä olut. Perinteisempi BA Imp kuin odotin.