Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Pardus Rocky Road 8.0%, Thornbridge Brewery, England
11 ratings
3.3
Pardus Rocky Road
8.0% Imperial Flavoured Stout / Imperial Pastry Stout
The origins of Rocky Road are unclear, but it’s universally agreed to be a gorgeous treat, combining every child’s favourite ingredients! This felt like a perfect match for our Pardus series of Imperial Stouts, so we worked on how to combine them. The end result is everything we hoped for – this beer is luxurious with a silky, marshmallowy body that caresses the palate with a combination of rich chocolate, biscuity malt and raisin notes To savour the full aroma and flavours of this beer please allow 10-14 minutes at room temperature before serving

Reviews

Post author: Simo L. Enko
Simo L. Enko
@ Alko Seinäjoki Prisma
13 days ago
Pardus Rocky Road, England
4.0
Pikimustaa olutta. Runsas, vaaleanruskea vaahto. Makea, sokerinen, suklainen, oudosti tunkkainen tuoksu. Yllättävänkin kevyt runko. Pehmeä suutuntuma. Mieto hapotus. Todella makea, suklainen, vaahtokarkkinen, jokseenkin marjainen, hieman ehkä keinotekoisen makuinen olut. Jälkimaussa miellyttävää pehmeyttä, karamellisuutta ja aavistus pähkinäisyyttä. Alkuun ajattelin että tämä alkaisi nopeasti tökkimään makeutensa takia, mutta ei. Aika kiva, todellakin erilainen ja innovatiivinen olut. Ei ole mitään lähellekään vastaavaa tullut maistettua ennen. Suosittelen makeiden stouttien ystäville.

Post author: Jampe
Jampe
1 month ago
3.3

Post author: Jone
Jone
@ Alko Seinäjoki Prisma
2 months ago
3.3

Post author: Hesssu
Hesssu
2 months ago
3.3

Post author: Porterhouse
Porterhouse
@ Alko
2 months ago
3.0

Post author: Allubix
Allubix
2 months ago
2.5

Post author: ZekeWolf
ZekeWolf
@ Alko Verkkokauppa
2 months ago
Pardus Rocky Road, England
3.7
Smooth Imperial Stout for dessert. Keeps the promises on the label, roasted malts rocky road in a can 🍻😋

Post author: Tuukka P
Tuukka P
@ Alko Verkkokauppa
2 months ago
Pardus Rocky Road, England
3.4
Thornbridgen Imperial Pastry Stoutia, eli Pardus Rocky Road, lisukkeena ainakin laktoosia, lieneekö sitten jotain vaahtokarkkiakin eksynyt seuraan. Mustanruskeaa Stoutia, tuoksussa vaniljaa ja vaahtokarkkia, hitusen saattaa taustalta pilkistää paahdetta. Maku makea….Ja hitusen kyllä liiankin, runko melko täyteläinen ja pehmeä, suutuntuma tahmea. Pastry Stoutin valinta omalla kohdallani aina hieman riskaabeli ja nyt voipi olla, että luulin tilaavani monopolista lähiputiikkiini ihan perusversiota tästä Impysta. Noh, vaahtokarkkiversio laatikosta löytyi, joten ei voi mitään.

Post author: Esko N
Esko N
@ Oliver's Corner
3 months ago
Pardus Rocky Road, England
4.5
Uusinta Pardusta. Synkän tummaa nestettä. Vaahto on tiivistä ja maitokahvin sävyistä. Tuoksu vanilijainen ja maitoinen, pehmeän paahteinen ja aavistuksen mausteinen. Maku on mainio. Makean karkkimainen alkupuoli taittuu nopeasti tummapaahteiseen ja hieman kitkerään kahvisuuteen. Sen jälkeen alkaa löytyä rusinaista kuivahedelmää. Juuri ku aattelee, että paletti alkaa olla tässä iskee pitkä jälkimaku runsaine vivahteineen. Vanilijaa, vaahtokarkkeja, maitokahvia, suklaata ja kanelia ainakin. Hieman makeahko, paahteinen, karkkinen ja mausteinen tumma herkku. Ainoa pieni miinus on laktoosi joka hieman tökkii.