Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Riot in Maine 8.0%, Prison City Brewing, United States
5 ratings
3.5
Riot in Maine
8.0% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
Hops: Citra, Mosaic, Simcoe

Reviews

Post author: Panu T
Panu T
@ OlutSatama 2023
10 months ago
Riot in Maine, United States
3.9
Kuohuvaa sorttia. Dipaksi yllättävän stydi. Raikkaus kätsii humalatykityksestä, ei hedelmäisyyttä mihin näissä sameissa on tottunut Hyvä noin muuten, katkeroa riittää ja paljon

Post author: WexiLahti
WexiLahti
@ OlutSatama 2023
10 months ago
Riot in Maine, United States
4.0
OlutSatama 2023, day 2. Warm day 🌞😅🍻 Let's start with something refreshing. Semiclear, deep yellow beer. Carbonation is rich. The head is clean white and fluffy up to three fingers. Pineapple and tangerine alternate in the air. A bit of cantaloupe accompanies the twins. The taste surprises me with softness. The components include pineapple, mango, cantaloupe and grapefruit pith. As if lactose also lingered moderately in the shadows. The mouthfeel is medium, soft, smooth, gentle, a bit creamy and crushable. Slightly dry and drying but predominantly very gulpable.

Post author: RMS
RMS
@ OlutSatama 2023
10 months ago
4.3
Salama Brewing Co. Collabe

Post author: Lauri
Lauri
@ OlutSatama 2023
10 months ago
Riot in Maine, United States
4.1
Kevyen rusehtavan ja hailakan oranssista ja sameaa. Runsahko ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu makean ja kevyen trooppisen hedelmäinen (mangoa,persikkaa, ananasta) ja yrttinen (korianterinen). Maku makean vaalean maltainen ja kevyen viljainen, makean trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, persikkaa, passionhedelmää), kevyen yrttinen, ruohoinen ja sitruksinen sekä melko topakan humalaisen katkera. Hyvät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen, hiilihappoinen ja kuivakka. Maukas, raikkaan hedelmäinen ja ihan mukavasti juotava DIPA.

Post author: bbell365
bbell365
1 year ago
3.1