Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Bourbon County Brand Stout 2022 14.3%, Goose Island Beer Company (AB-InBev), United States
6 arviota
3.7
Bourbon County Brand Stout 2022
14.3% Imperial Stout
This year, our Imperial Stout is aged and blended from freshly emptied bourbon barrels from Heaven Hill, Four Roses, Wild Turkey, and Buffalo Trace distilleries. Expect flavors of vanilla, dark chocolate, toffee, molasses, almond, and dried fruit.
Tynnyrikypsytetty

Arviot

Post author: Grey
Grey
@ Hops & Hopes
1 year ago
Bourbon County Brand Stout 2022, United States
4.5
🎧 Pearl Jam - Love, Reign O'er Me OLUT: Bourbon County Brand Stout (2022) PANIMO: Goose Island Beer Co. OLUTTYYPPI: Imperial Stout (BA) MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 14.3% VÄRI (EBC): Yönmusta (100.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Rikkaan Bourbonmainen. Kuivaa puuta, ruusuvettĂ€, myllĂ€rin viljaa, kivennĂ€isyyttĂ€, raakaa voimaa, mustaa olemusta. Kauniin viettelevĂ€n musta. Kaunista. Ă„Ă€rimmĂ€isen. VAAHTO: Olematon. GREY’S VIEW Heaven Hill, Four Roses, Wild Turkey & Buffalo Trace Bourbon BA Imperial Stout Blend. Ok. Hetki on kulunut viimeisestĂ€ BCBS testistĂ€ ja voin sanoa, ettĂ€ vihdoinkin taas. Vihdoinkin. Ensisiemaus on vankka ja voimallinen. Upea. Maut antavat ultrapuhtaan mineraalista rannikkomaista kivimĂ€isyyttĂ€, aina yhtĂ€ tyylikĂ€stĂ€ ruusuvettĂ€, pienimuotoisesti tummasuklaisuutta, pĂ€hkinĂ€isyyttĂ€ ja aina yhtĂ€ harvinaisen upeaa Pinot Noir hĂ€ivettĂ€. Tarkkuutta. Mallaspohja on jauhettu jĂ€lleen BCBS tasolle kelpoisaksi. Erinomaiseksi siis. KepeÀÀ, eloisaa, kimmoisaa ja leikkisÀÀ. Hienosti tynnyreitĂ€ kannattelevaa ja niiden piirteitĂ€ upeasti korostavaa kĂ€sityötaitoa tĂ€mĂ€ on. Mestarillista. Bourbon tynnyrit jytkyttĂ€vĂ€t joka nurkalla riittoisasti ja siis runsaan puhtaasti. Paikoitellen kokonaisuutta on jopa hankala hallita, mutta ei sitten lopulta kuitenkaan. Runsaan, raakaa ja ÀÀripuhdasta tavaraa se vain on. Aikaa, malttia ja lĂ€mpöÀ. Runko on livakka, kepoinen, mutta avaruudellinen - tilaa mauille antava. Kupla on hauska, kuinka leikkisĂ€sti se napsaa ja korostaa BA piirteistöÀ tĂ€ssĂ€, napsien sieltĂ€ ja tuolta aina kun sitĂ€ itse haluaa. Hauskaa. JĂ€lkimaku liukuu hitaasti eteen. Vain hiven enemmĂ€n suklaisen tahmaavana. HyppysellisellĂ€ fariinisokeria ja loppuakin pidemmĂ€lle saattavalla Bourbon olemuksella pÀÀttyvĂ€ teos tuo saattaa olla. Kaunista. MUUTA MAINITTAVAA: Pahoittelut pitkĂ€stĂ€ sanailusta đŸ™đŸŒđŸŽ© Oluen yksi upeimmista piirteistĂ€ itselle on se mahdollinen matka mitĂ€ se voi tarjota. Kaikki ne pienet yksityiskohdat ja yksityiskohtaiset elementit siellĂ€ joukossa. đŸ”„ SytyttÀÀ ihan tĂ€ysillĂ€ đŸ”„ Aina đŸ”„ Uudestaan đŸ”„ On niin ÀÀrimmĂ€isen hienoa kuinka runollista ja kaunista kĂ€sityötaito voi parhaimmillaan olla. Suosittelen tĂ€tĂ€ yksilöÀ mielellĂ€ni đŸ„° BOTTLED 3/8/2022 TASTED 7/4/2023

Post author: Beersnob11
Beersnob11
@ Hamilton Ranch
1 year ago
4.5

Post author: Mperry
Mperry
@ Hy-Vee Wine & Spirits
1 year ago
Bourbon County Brand Stout 2022, United States
4.0

Post author: Jesse
Jesse
1 year ago
3.1

Post author: chem77
chem77
1 year ago
5.0

Post author: The Andtagonist
The Andtagonist
1 year ago
Bourbon County Brand Stout 2022, United States
4.5
Bro. It’s got the flavor palette it promised, with a huge kick in the back end of the beer. Definitely a sipper beer. I look forward to this variation every year. You still may get lucky and find it, but it moves super fast. Cheers!