Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Day and Night 5.0%, FrauGruber Brewing, Germany
8 notes
3.3
Day and Night
5.0% Pale Ale - New England
FrauGruber's Day and Night is a light pale ale hopped with the aromatic Simcoe hops. It delights with a floral sweetness and an expressive fruit flavor that leads to a lingering and full-bodied finish. The high proportion of hops makes it a unique taste experience!
Houblon : Simcoe
Non filtrée

Avis

Post author: Teemu V
Teemu V
@ K-Market Verkahovi
23 days ago
3.6

Post author: Leija__
Leija__
23 days ago
3.5

Post author: beerrocks
beerrocks
@ Hoperia.ch
2 months ago
Day and Night, Germany
3.8
Gelboranges, trübes Pale Ale mit fantastischer, sehr stabiler, fein- bis mittelporiger, weisser, leicht cremiger Schaumkrone / in der Nase fruchtige Noten von Zitrus-, tropischen und Steinfrüchten sowie grasige, hopfige Noten / im Gaumen mittlerer Körper, cremig, leicht saftig / im Geschmack hopfenbetont, Aromen von Zitrus-, tropischen und Steinfrüchten, grasige und leicht harzige Aromen, vollmundig, präsente Bittere / präsente, jedoch angenehme Bitterkeit im Abgang. Fazit: Süffiges und aromatisches Pale Ale! ABV: 5.0 % Vol. / Hopfen: Simcoe T90

Post author: Leif C
Leif C
@ K-Market Verkahovi
2 months ago
3.5
Sormenleveyden verran vaaleaa aikanopeastilaskevaa vaahtoa samean aprikoosinkeltaisen valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu kepeän sitruksisen limettisen appelsiininkuorisen mehuisalle ja maistuu makean rapsakan pihkaisen greipinkuorisen pajuisen lupsakalta, kolme ja puoli bojoo. PE: 23/06/24.

Post author: Sharger
Sharger
@ K-Citymarket Kupittaa Turku
3 months ago
Day and Night, Germany
3.2
Alkuun pieni hedelmäisyys mikä muuttuu melko tiukaksi havuisuudeksi,melko tuhdin makuinen ottaen prosentit huomioon. Ihan juotava pale ale vaikka ei ihan omaan makuhermoon ihan täysin osukkaan.

Post author: LANU
LANU
@ Pien Shop & Bar
4 months ago
Day and Night, Germany
2.8
Olut kaatuu lasiin vaalean keltaisena ja suht sameana, hyvin ohuella vaahdolla. Tuoksu on kukkainen ja makean oloinen. Maku hieman hedelmäinen ja hajuvetinen. Makeahkoa ja alkoholi maistuu läpi. Voisi luulla, että olisi vahvempikin olut kyseessä. Suutuntuma alkoholinen ja jotenkin rasvainen. Outo viritys. En tiedä kuuluuko olla tälläinen vai onko pilalla. Päiväystä kyllä jäljellä🤔🤷 Pettymys🥲

Post author: Riku K
Riku K
@ K-Citymarket Pirkkala
6 months ago
Day and Night, Germany
4.1
Vaahto on loistavan pysyvää ja paksua. Väri on vähän laihan keltainen ja perus samea. Tuoksussa on saippuainen sitrus, havuisuutta, vähän pihkaisuutta, parfyyminen ananas ja mango. Tuoksu on kyllä hyvä. Makua on kyllä rutkasti. Yllättävän tuhti 5% olut. On kyllä runkoa. Maku ja tuoksu kohtaavat. Öljyistä suutuntumaa mukavasti, parfyymia on aika paljon. Pihkaista greippiä ja jotain maanläheisyyttä. Joo, maanläheisiä makuja on. Kiva katkeruus. Saippua, shampoomaisia piirteitä löytyy. Aika erilainen kyllä. Makua kyllä on. Ei tämä ihan täysin oma suosikki makupaletti ole tässä, mutta hyvä sumukalja kuitenkin. Tuo saippuaisuus vähän tökkii. Öljyinen suutuntuma lisää saippua efektiä. Havua löytyy myös. Hyvä tämä on kaikesta huolimatta vaikka vähän tökkii. On ainakin erilainen. Maut silti puhuttelevat erilaisuudessaan. Laatu kamaa niin kuin tältä panimolta on tottunut saamaan. Aika tuhti runkoinen 5% olut. Tämä voisi olla vaikka 7% ihan hyvin. Hyvä kalja vaikka vähän moitteita tuli. Pakko antaa hyvät pisteet.