Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Dark Horizon 8 (Sherry Edition) 16.0%, Nøgne Ø, Norway
23 notes
3.8
Dark Horizon 8 (Sherry Edition)
16.0% Imperial Stout
Dark Horizon 8 Sherry Edition is a full-bodied Imperial Coffee Stout aged in Spanish Sherry casks. Each release in the Dark Horizon series is unique and different compared to previous releases. It takes approximately two years from brewing until a limited number of numbered bottles are launched.
IBU : 100
Vieillie en fût

Avis

Post author: Gustavo
Gustavo
@ Vivalabirra
25 days ago
Dark Horizon 8 (Sherry Edition), Norway
5.0

Post author: Akusam
Akusam
2 months ago
4.0

Post author: Svimbanen
Svimbanen
@ Alko Keskusta Kuopio
2 months ago
Dark Horizon 8 (Sherry Edition), Norway
4.2

Post author: Harala
Harala
@ Alko Verkkokauppa
2 months ago
Dark Horizon 8 (Sherry Edition), Norway
4.2
Tuoksu on tukevan tynnyrinen, hieman hapanmarjainen ja raakasokerinen. Kahvia yritin löytää heikoin tuloksin. Maku myötäilee tuoksua, marjat on muuttuneet kuivattuihin tummiin hedelmiin. Sherry löytyy aluksi, mutta jälkipuoli muistuttaa enemmänkin Port viiniä. Tummasuklaa hallitsee myös jälkimakua. Kahvista saa Dave Lindholmin mukaisesti hennon ja pienen otteen😄 Pidin kuitenkin enemmän wiski editionista.

Post author: zepicin
zepicin
@ Alko Sello
2 months ago
Dark Horizon 8 (Sherry Edition), Norway
4.2
Tarttuihan tämä lopulta mukaan. 😀 Kahvi ja kirsikka tasapainoilevat keskenään…taustalla suklaa luo sillan molempiin makuihin. Eipä uskoisi näin vahvaksi.

Post author: Cold Beer
Cold Beer
@ Alko Kauppakeskus Kaari
3 months ago
4.2
Piti jo jouluna korkata.mutta... Kuivahkoa sherrypohjaa,erinomainen olut

Post author: Kautisti
Kautisti
@ Alko Sello
3 months ago
Dark Horizon 8 (Sherry Edition), Norway
3.4
Tänään testissä. Vaihtoehdoista kitkerämpi ja hieman happamampi. Oikein pehmeä ja kypsä lopputulos. Maku paranee maistellessa, parhaimmillaan kun antoi jääkaapista istua hetken huoneenlämmössä.

Post author: MJ ölppöne
MJ ölppöne
3 months ago
4.5
No onhan tää taas hitoikseen hyvää. Tummaa, paahteista, kahvi kivasti mukana.

Post author: SawonSahtiMaisteri
SawonSahtiMaisteri
@ Airaksela
4 months ago
Dark Horizon 8 (Sherry Edition), Norway
4.1
Tuoksussa tummaa suklaata ja makeista maltaisuutta. Kahvia ehkä. Maku yllätti keveydellään ja hapokkuudella. Marjainen, mokkainen ja suklainen maku. Kaipa se sherry on tuo mitä ei ihan tunnista, makea ja kirsikkamainen. Erikoinen kokonaisuudessaan, mutta silti aika helppo.

Post author: Grey
Grey
@ Hops & Hopes
4 months ago
Dark Horizon 8 (Sherry Edition), Norway
4.2
OLUT: Dark Horizon 8 (Sherry edt.) PANIMO: Nogne Ø OLUTTYYPPI: Imperial Coffee Stout (BA) MAA: Norja VAHVUUS (ABV): 16.0% VÄRI (EBC): Musta (85.0) KATKEROT (EBU/IBU): 100.0 TUOKSU: Kuiva, keksinen. Runsaammin marjahilloinen ja kuiva tamminen. VAAHTO: Olematon. GREY’S VIEW Espanjalaisissa Sherry Tynnyreissä käytetty Imperial Coffee Stout. Maku on hiekkaisen metsämarjaisa, laakean maltaisa, miellyttävän hitaan puumainen, kuivahko ja voimallinen. Olemus on viinimäisen samean rypäleinen ja vaativakin. Voimallinen se on sielultaan ja erinomaisesti marjaisuutta esittelevä. Runko on samean moninainen, hitaahko, runsas makuinen ja ennenkaikkea sherryviininen. MUUTA MAINITTAVAA: Hankalan miellyttävä kokonaisuus. Täysin valmis nautittavaksi. BOTTLED 4.9.2023 TASTED 10.1.2024 BOTTLE NRO. 2182 / 12 000