Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
It's One Of Those (USA) 5.0%, DEYA, England
9 notes
3.4
It's One Of Those (USA)
5.0% American Pale Ale
Part of a three way release with the same base recipe, focussing on hop growing regions. This pale ale is a showcase of US hops. The aroma of mango, pineapple, lychee and cherry candy. A Fruit cocktail of mango, nectarine, watermelon, and blueberry. The finish is classic DEYA juice with some low-level dank.
Houblon : Azacca, Citra, Strata
Non filtrée

Avis

Post author: Leif C
Leif C
@ K-Citymarket Kupittaa Turku
19 days ago
3.5
Parinsormenleveyden verran vaaleaa vaahtoa samean aprikoosinkeltaisen valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu makean hedelmäisen mehuisalle ja maistuu lempeän rapsahtavan sitruksisen appelsiinisen pihkaisen pajuisen lupsakalta, kolme ja puoli bojoo. PE: 24/05/24.

Post author: WheatLover
WheatLover
@ K-Citymarket Ruoholahti
2 months ago
3.2

Post author: palkki5
palkki5
@ K-Citymarket Kolmisoppi
2 months ago
3.8

Post author: Viltzu
Viltzu
@ K-Citymarket Iso Omena
3 months ago
It's One Of Those (USA), England
3.8
Tölkitetty 24.11.23. Oikein maistuva trooppishedelmäinen NEPA.

Post author: orson
orson
@ K-Citymarket Kolmisoppi
3 months ago
It's One Of Those (USA), England
3.9
Orange peel in aroma. The mouthfeel is highly carbonated, fresh, light, clean, dry, juicy and very easy to drink. On the palate: citrus, orange peel, herbs, grapefruit, grass and stone fruits. The aftertaste is quite dry, smooth and fresh. Quite pleasant. Very clean and easy. Nothing here irritates and this dries the mouth to such an extent that the drinkability goes all the way up. _________________________________ Tuoksussa appelsiinin kuorta. Suutuntuma hiilihappoinen, raikas, kevyt, puhdas, kuiva, mehuinen ja dokabiliteetti täys sata. Maussa sitrusta, appelsiinin kuorta, yrttejä, greippiä, ruohoa ja kivihedelmiä. Jälkimaku aika kuiva, pehmeä ja raikas. Ihan miellyttävä. Mukavan puhdas ja helppo. Mikään ei tässä ärsytä ja kuivattaa sen verran suuta, että dokabiliteetti nousee ihan tappiin.

Post author: Riku K
Riku K
@ K-Citymarket Pirkkala
4 months ago
It's One Of Those (USA), England
3.7
Mulla on kolmen sarja tätä Deyaa. Eilinen Australian humalointi ei oikein täydellisesti iskenyt mulle. Saa nähdä entäs tämä Jenkki humaloitu mehu. Vai mennäänkö taas kohti uutta pettymystä. Vaahto on tässäkin aika täydellinen. Tiuhaa ja pysyvää. Väri on samanlainen kuin eilisessä. Vähän harmaaseen vivahtava ja perus samea. Ei mikään paksu väri kuitenkaan. Tuoksussa Citra pinnassa. Hyvin sitrusta siis. Ananas, mango löytyy perinteisesti. Sellaista kirpeää hunaja melonia tässä on. Hedelmä karkkia ja aavistuksen Granny Smith omenaa. Ja päärynän kuorta. Sitä on muuten paljon. Tuoksu on tässäkin ensiluokkainen. Maku on aika kiva. Tasapainoinen on tämäkin. Pieni kalkkisuus on. Ei tässäkään kyllä mitenkään sen paksummat maut ole. Tasapainoisempi tämä on. Maut balanssissa paremmin. Sitrusta toki. Hedelmän kuorta, pieni mausteinen vanilja. Harmillisen ohut runko on tässäkin. Hyviä makuja kyllä mutta humalaa on käytetty valitettavan vähän. Laatu kamaa niin kuin Deya on aina mutta on tämäkin pettymys mulle. Ei liki 10€ olut näin ohut saisi olla. Tämän tason oluita saa puoleen hintaan. En ole tottunut näin huonoon tasoon Deyalta. Siis ei tässä vikaa ole. Loistava olut kaikin puolin mutta humalaa voisi olla enemmän kun kerran niitä halutaan tässä sarjassa esitellä. Jos vertaa Cloudwaterin ja Verdantin saman vahvuisiin niin on niissä enemmän runkoa selvästi. Tässä ei hintalaatu kyllä kohtaa. Jos tölkin hinta olis 5€ niin olis ihan rookeri. On tämä silti Australian Humalointi olutta parempi. Kuiva, hedelmäinen, sitruksen katkeruus, vaniljainen mausteisuus. Ananasta. Maut aika laihat ja hennot. Muuten huippu laatua. Pienen pieni hop burni. Mukava juotava jano olut. Vähän katkeruutta kuitenkin on. En oikein ymmärrä tämän sarjan ideaa. Jos on tarkoitus esitellä kolmen maan humalia niin niitä voisi kyllä tuutata ronskilla kädellä varsinkin tähän hintaan. Tiedän että Deya osaa. Tämäkin jää bulkki tasolle. Ei erotu millään tavalla eikä jää mieleen. Annan saman 3.7 koska laatu on hyvä. Oli oikein pakko juoda perään Himon Micro Neipa kun epäilin tämän Deya sarjan laihuutta. On Himon Micro Neipassa enemmän makuja. Joka tavalla parempi olut kuin nämä pari Deyaa vaikka oli tölkitetty toukokuussa. Nyt on kyllä Deya ollut säästö linjalla ja ajanut vähän metsään tämän sarjan kanssa. Harmi juttu.

Post author: Ponttooni
Ponttooni
@ K-Citymarket Oulu Rusko
4 months ago
3.8

Post author: Johan B
Johan B
@ Glasbanken
4 months ago
It's One Of Those (USA), England
3.4
Aroma: Citrusy (orange), mango, herbs. Taste: Citrus, light mango, malt, floral. Very light. Crushable but boring. 2nd place in this serie of beers.

Post author: Jussips
Jussips
4 months ago
It's One Of Those (USA), England
2.5
Freesi, aika kevyt. Ehkä liiankin.