Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
It's One Of Those (Australia) 5.0%, DEYA, England
4 notes
It's One Of Those (Australia)
5.0% Pale Ale - International
Part of a three way release with the same base recipe, focussing on hop growing regions. This pale ale is a showcase of Aussie hops.
Houblon : Eclipse, Galaxy, Vic Secret
Non filtrée

Avis

Post author: Leif C
Leif C
@ K-Citymarket Kupittaa Turku
19 days ago
3.5
Parinsormenleveyden verran vaaleaa vaahtoa samean aprikoosinkeltaisen valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu kepeän hedelmäisen sitruksisen pajuisen karviaismarjaisan mehuisalle ja maistuu lempeän rapsahtavan greippisen pajuisen pihkaisen katkerahkon maltaiselle, kolme ja vartti ylöspäin. PE: 24/05/24.

Post author: WheatLover
WheatLover
@ K-Citymarket Ruoholahti
2 months ago
3.6
Captures the Aussie craft beer taste beautifully.

Post author: Riku K
Riku K
@ K-Citymarket Pirkkala
4 months ago
It's One Of Those (Australia), England
3.7
Kaksi ääripään panimoa. Pyynikin tekulasi ja Deyan olut. No, mutta. Sehän toimii. Täydellinen vaahto on tarjolla tottakai. Paksua on ja pysyvää. Vaahto on kyllä todella tiuhaa. Väri on vähän harmaan keltainen ja perus samea. Tuoksussa mukavasti ananasta, mangoa, hunaja melonia, sitrusta, pikkuisen havuja, pieni öljyinen tuoksu. On kyllä raikas, erittäin hedelmäinen ja trooppinen. Ananasta on kyllä paljon. Tuoksu on kyllä hyvä. Maku on sitä mitä Deyalta voi odottaa. Hieno tasapaino heti ensi huikasta. Mukavasti parfyymia, hennon katkeraa greippiä, kukkaisuutta, hedelmän kuorta ja seetriä löytyy. Mukavan kuiva maku mutta hedelmäinen. Yllättävän kiva parfyymi ja siihen sitä hennon katkeraa greippiä. Katkeruus on suht helppo. Jano oluen puolelle menee. Ei mitenkään super paksuja makuja tässä. Mutta laatua on. Maut on hienossa balanssissa. On tässä ananasta. Deyalta aina odottaa hype juomaa. Pieni pettymys kuitenkin. Odotin paksumpia makuja. Onhan tämä silti ensiluokkainen olut. Helppo, makuja kyllä on vaikka ne ei ole kovin paksuja. Erittäin tasapainoinen. Ei tämä silti mitenkään erityisesti mieleen kyllä jää. Siinä mielessä pettymys. Onko tämä reilun 9€ arvoinen. Ei ole mun mielestä. Kyllä Suomi panimot tähän laatuun ( osa siis ) pystyy helposti ja halvemmalla. Tavallaan aika tylsän bulkki tämä. Vaikka laadukas onkin. Ei tämä mulle kyllä mieleen jää. Pettymys kun kyseessä on Deya. Vähän liian kevyeksi ja bulkiksi jää. Näitä on hyllyssä nykyään paljon. Lämmetessään tuli parfyymi liian voimakkaasti läpi. Sellaisena makuna josta en pidä. Ei oikein toiminut kunnolla. Kylmänä parempi. Pelkkään janoon tämä. Ei tästä kyllä vajaata 10€ kannata maksaa. Älkää vaivautuko.

Post author: Johan B
Johan B
@ Glasbanken
4 months ago
It's One Of Those (Australia), England
3.2
Aroma: Citrusy (mandarin, tangerine), passionfruit, slightly woody/herbal. Taste: Grapefruit-ish, herbal, bitter, passion fruit, wheat/malts, somewhat dry finish. Light. Not the best hop combination in the series. Last place in this serie of beers.