Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Loivari 7.0%, Panimo HIMO, Finland
20 ratings
3.8
Loivari
7.0% New England IPA / Hazy IPA
Loivari = joka aamu kello yhdeksän. Ehkä Lahen Loviisankatu, "Lovari", ei enää aukea joka aamu yheksältä, mutta Loivari-tölkki voi aueta. Siitä päätät sinä. Loivari on hedelmäsalaatti lasissa: sitrukset purskahtelevat silmiin, ananas kuuluu kaljaan ja synnittömät heittävät ensimmäiset kivihedelmät. Loppu on kuivan kostea ja jättää loiventelijan haukkomaan lisää. LISÄÄ MEHUA, sanoin. humalat: Superdelic // Nelson Sauvin // Citra Kollabo lahtelaisen kotiolutylpeys HUPI Brewingin kanssa.
Hops: Citra, Nelson Sauvin
Unfiltered

Reviews

Post author: orson
orson
@ Hophaus Kuopio
1 day ago
Loivari, Finland
4.3
No nyt! Kerrankin todella hyvä olut Himolta. On tätä odotettukin. Heti kun saa lasiin tulee tosi intensiivinen raikkaan humalamehun tuoksu. Suutuntuma on kuivahko, raikas, kevyehkö ja mehuinen. Maku on tosi tuoreen oloista humalatykittelyä. Paljon trooppisia hedelmiä. Hieman runko ontuu, mutta ei se pahasti häiritse. Dokabiliteetti on todella hyvä.

Post author: Lauri
Lauri
@ HIMO Panimomyymälä
3 days ago
Loivari, Finland
4.6
Kirkkaan, syvähkön ja kevyen maitomaisen keltaista ja sameaa. Vähäinen ja isohkokuplainen vaahto. Tuoksu maukkaan, makean ja runsahkon trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, rypälettä, melonia, appelsiinia), mansikkainen(?) sekä selkeän ja mukavan dänkkisen tunkkainen. Maku maukkaan, makean, raikkaan ja runsaan trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, appelsiinia, rypälettä, melonia) ja tuoreen mansikkainen(?), dänkkisen tunkkainen ja vihreän ruohoinen, kevyen greippinen, kepeän ja pehmeähkön vaalean maltainen sekä maltillisen humalaisen katkera ja selkeän poltteinen. Oikein hyvät, yllättävät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen, pehmeähkö, kuivakka ja hiilihappoinen. Raikas, yllättävänkin kepeä ja mukavasti juotava sekä miellyttävän trooppisen hedelmäinen NEIPA. Erittäin onnistunut ja kesäinen juoma! Artifactin haastaja...

Post author: tomikk_
tomikk_
@ HIMO Panimomyymälä
4 days ago
Loivari, Finland
3.9
Helppo, raikas ja hedelmäinen. Nimensä veroinen.

Post author: Olutsieppo
Olutsieppo
@ HIMO Panimomyymälä
4 days ago
3.6
Pehmeä ja helppo. Trooppisen hedelmäinen. Hyvää.

Post author: WexiLahti
WexiLahti
@ HIMO Panimomyymälä
5 days ago
Loivari, Finland
3.9
Cleaning the summer cottage in the countryside. Now a beer with an attractive hop medley. The pour is dressed in hazy, cold yellow. Zesty, no doubt. The carbonation behaves decently, even a bit timidly. A pure white head grows one finger tall and dissipates then to a thin lace ring. Pineapple, green grape, lemon pulp and subdued mango are the first elements to find my nose. Slightly sweetish as if lactosish. The maltbase portrays oat cracker, first and foremost. The citrus team ascends first to the podium. The captain is grapefruit while the other team members are lemon and a drop of tangerine zest. Pineapple is definitely raw whereas mango and grape are absent. Unfortunately. The body is light-medium to medium. Acceptable for 7% but doesn't launch a triumph. The end of citrusy, perhaps marginally sweeter than upfront, which is interesting. The mouthfeel is light-medium, pulpy, zesty, faintly pithy, lip-glueing but simultaneously moderately dry. It's also distantly tropical and chuggable. A solid package!

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ HIMO Panimomyymälä
8 days ago
Loivari, Finland
4.0
Greippiä, kuiva, oikein hyvä

Post author: ASOS
ASOS
8 days ago
Loivari, Finland
3.3
Keltainen ja todella samea. Tuoksu oikein hedelmäinen. Raikas maku, jossa kuitenkin hyvää humalan katkeruutta. Ihan napakka olut.

Post author: Jarno K
Jarno K
@ HIMO Panimomyymälä
8 days ago
Loivari, Finland
3.7
Vappuaatolle yks maistelu ny ainaski.. Himon NEIPA lasiin. Väri on ananasmehumainen, vaahto olematon. Tuoksussa reippaasti kypsää hedelmää. Suutuntuma mukavan poreileva, pistelevähkö. Maku on hedelmäinen, mutta runkoa puuttuu jonkin verran. Voltteihin nähden hiukan kesy NEIPA.

Post author: HarriL
HarriL
@ HIMO Panimomyymälä
8 days ago
Loivari, Finland
3.7

Post author: ainokainen
ainokainen
@ HIMO Panimomyymälä
9 days ago
Loivari, Finland
4.5
oikein loistava lajinsa edustaja. Tätä lisää!