Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Harhaoppi 9.0%, Panimo HIMO, Finland
8 ratings
3.5
Harhaoppi
9.0% Tripel
Cascade // kataja Kun kisällistä tulee mestari. Himon keittäjä Kalle Hirvikoski on tehnyt elämänsä ensimmäisen oluen Harri Metsäjoen Reittausblogin ohjeen mukaan. Vuosi oli silloin nuori. Nyt, humalan vuonna 2024, kaksikko palaa fyysisesti keittokattilan äärelle. Tuloksena Harhaoppi, kenties paras Suomessa ikinä tehty tripel. Kypsän hedelmällinen [sic] munkkimehu, joka tasapainoilee siveellisen pehmeyden ja syntisen mausteisuuden rajapinnoilla. Meininki on ISOO. Ja kaunista. Jos ei kunnon hemmetin belgitrippeli maistu suussa, niin pidä munkkis.
Hops: Cascade

Reviews

Post author: Lauri
Lauri
@ HIMO Panimomyymälä
4 days ago
Harhaoppi, Finland
4.4
Viljaisen ja rusehtavan kullankeltaista ja lähes kirkasta. Lähes olematon vaahto. Tuoksu kepeän ja makeahkon hedelmäinen (omenaa, päärynää), selkeän katajaisen ja belgihiivaisen aromaattinen ja mausteinen sekä kepeän ja makeahkon maltainen. Hyvin sahtimainen tuoksu. Maku maukkaan ja makean maltainen ja kevyen viljainen, selkeän belgihiivaisen ja katajaisen aromaattinen ja mausteinen, makeahkon ja hapahkon hedelmäinen (omenaa, päärynää, ananasta) sekä maltillisen humalaisen katkera. Oikein hyvät, tasapainoiset ja yllättävän hyvin yhteen sopivat maut. Suutuntuma on melko täyteläinen, pehmeähkö ja vähähiilihappoinen. Sahdin ja tripelin yllättävänkin onnistunut liitto. Tuoksu ei vielä vakuuttanut, mutta onneksi maku ja suutuntuma pelastivat. Ei nyt makujen monipuolisuuden puolesta täysin yllä belgi-esikuviensa tasolle, mutta siltikin oikein maukasta juotavaa.

Post author: Jokinen
Jokinen
@ 5piste5 x Myrrys
5 days ago
Harhaoppi, Finland
4.0
Lähes kirkas, oljenkeltainen ja ohutvaahtoinen. Tuoksu on kypsän marjaisa, viljainen ja hunajainen. Maussahunajainen viljaisuus, maltaisuus ja olkisuus. Kypsää marjaisuutta, luumuisuutta ja mesimäisyyttä. Katajanmarja maistuu hyvin tuoden pientä kuivakkuutta ja ryhtiä. . Hieno tuote. Tässä sahti ja Belgi trippel lyö kättä. Tuhti tasapainoinen ja tanakkarunkoinen olut.

Post author: Jarno K
Jarno K
@ HIMO Panimomyymälä
9 days ago
Harhaoppi, Finland
3.2
Maukas tripel, sopivan tymäkkä olematta kuitenkaan liian alkoinen.

Post author: Musamiehenoluet
Musamiehenoluet
@ Hophaus Kuopio
12 days ago
Harhaoppi, Finland
3.8
Kylmänä alkoholi hyökkäsi läpi vahvasti. Lämmettyään hieno maut aukeaa paremmin ja prosentit jää piiloon. Kataja tulee esiin maltillisena sahtisuutena. Hyvä tripel.

Post author: Kinnune
Kinnune
@ Hophaus Kuopio
12 days ago
Harhaoppi, Finland
4.0
HIMO-tastingin viies. Kirkas, selkeä ja vaahdoton. Selkeän banaaninen tuoksu, raikas ja pehmeä, hieman sahtinen. Pehmeähkö kokonaisuus, aika sahtimainen. Katajasta pientä pistävyyttä. Hieman rautaisenoloinen loppu ja jälkimaku. Prosentit ei maistu yhtään. Belgisyys ei tuu liikaa esiin. Tää on tosi kiva, vaikkei tyyli ookaan omia suosikkeja. Omaan makuun maistuvimpia tripeleitä, toistaiseksi ainakin.

Post author: Pekka M
Pekka M
12 days ago
3.9

Post author: HarriL
HarriL
@ HIMO Panimomyymälä
13 days ago
Harhaoppi, Finland
3.7