Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
24 ratings
3.6
Telephatic War Elephant
7.9% Imperial IPA / Double IPA
DIPA

Reviews with text or photo

Post author: Toni H
Toni H
2 years ago
3.8
Samea, olkinen. Tuhti, täyteläinen. Pyöreä, tasapainoinen. Mangoa ja muuta hedelmää, en osaa erotella mitä. Oikein juotava, suht maltillinen katkero.

Post author: Mimosaurus
Mimosaurus
2 years ago
4.0
J'en garde un bon souvenir.

Post author: Tapio S
Tapio S
@ Bierhaus München
3 years ago
3.7
Omaan makuun vähän liian makea tupla ipa.

Post author: Semi
Semi
@ Lönkka
3 years ago
4.0
I was expecting more from a 100 EBU beer

Post author: Emile P
Emile P
@ l'Empire du Malt
4 years ago
3.8
Robe dorée trouble, très peu de mousse, nez agrume/ fruits tropicaux, un peu léger en bouche, belle amertume persistante

Post author: RRudolf
RRudolf
@ Pien Shop & Bar
4 years ago
4.0
Nopea pysähdys Pienessä. Lasiin espanjalaisen, madridin seudulta tulevan pienpanimon tupla ipaa. Olut on aavistuksen utuista, vaalean meripihkan väristä. Luin Tuukka P:n arvion ennen tätä, joten mielenkiinnolla odotin löydänkö tästä myös voin aromia ja kyllähän sitä tästä löytyy reilusti! Sellaista aavistuksen sulanutta voita. Jännä juttu, en ole ipoissa tuohon tottunut. Yhdessä maltaisuuden kanssa se tuo mieleen raa'an pullataikinan. Lisäksi hieman pehmeää hedelmää sekä greippiä. Mausta voita ei enää löydy. Mukan pehmeä suussa, miellyttävän makean hedelmäinen ja samaan aikaan pehmeän greippisen katkeroinen. Lopussa havuisuutta ja yrttisyyttä. Todella tasapainoinen tekele loppu peleissä. Maku on todella jees.

Post author: Tuukka P
Tuukka P
@ Pien Shop & Bar
4 years ago
4.0
Nyt on jo hieman pelottavaa menoa kun telepaattinen sotanorsu on kyseessä. Kiertolaispanimo Espanjasta on tällaisen hirviön tuonut keskuuteemme, tarjolla trooppista hedelmää, kevyttä voimaisuutta, loppusuoralla elefanttimaista katkeroa, alkoholi tuntuu pienenä poltteena, muttei maistu. Tasapainoisen ryhdikäs DIPA, jossa katkeroinen takalautakin kunnossa ja makeus sen mukaisesti kurissa. Voimainen vivahde aavistuksen häiritsi.

Post author: Víctor Peláez
Víctor Peláez
5 years ago
4.5
Double IPA from Valladolid with 8% alcohol

Post author: Minna T
Minna T
@ NaparBCN
5 years ago
3.5
Sweet double IPA with some bitterness. Very nice