Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Pilsneri 5.1%, Hailuodon Panimo, Finland
447 ratings
3.4
Pilsneri
5.1% Pilsner
Unlock the Hailuodon Panimo sticker by rating any beer from the brewery in the Pint Please app!
Light straw to golden color with more bitter and modern hop aroma for the new generation of beer drinkers. Brewing method is based on the Pilsner Urquell brewing style.
IBU: 35
Hops: Cascade, Hersbrucker Pure, Mandarina Bavaria, Smaragd
Organic
Unfiltered

Reviews

Post author: Grey
Grey
@ Alko Arkadia
1 day ago
Pilsneri, Finland
3.7
🩈 1.Hailuodon Panimon olut itselle vuoroon. Lukenut kuinka keskittyvĂ€t perinteisiin tyyleihin ja niissĂ€ myös klassiseen lĂ€hestymistapaan. Hienoa pÀÀstĂ€ kokeilemaan nĂ€itĂ€ vihdoin. 🩈 OLUT: Pilsneri PANIMO: Hailuodon Panimo OLUTTYYPPI: German Pilsner MAA: Pilsner VAHVUUS (ABV): 5.1% VÄRI (EBC): Kultainen (12.0) KATKEROT (EBU/IBU): 50.0 TUOKSU: Rapeamaltainen, hennon hedelmĂ€inen, olkinen, kevyen mausteinen, perinteinen. VAAHTO: LĂ€hes neljĂ€n sormen mittainen, pienikuplainen, hienon hitaasti laskee ja nĂ€tin pitsin jĂ€ttĂ€vĂ€. GREY’S VIEW Cascade, Hersbrucker Pure, Mandarina Bavaria & Smaragd humaloitu Pils. Onpas pyöreĂ€ ensisiemaus. Varsin pyöreĂ€. Maku antaa olkisuutta, vehreÀÀ ruohoisuutta, ylikypsiĂ€ hedelmĂ€nkuoria, maltaisuutta ja kuivakeksisyyttĂ€. Runko on pyöreĂ€, hennon kuiva, keskikestoinen, laadukas. Kivasti takakuiva myös. LĂ€mmön myötĂ€, hetken pÀÀstĂ€, keksisyys lavenee nĂ€tisti ja antaa kyllĂ€ miellyttĂ€vĂ€sti sitĂ€ hakemaani maltaan purupintaa. Oivallista. MUUTA MAINITTAVAA: Pilsneri kyllĂ€. Turhan paljon asioita tarjoava kokonaisuus. Mieluusti nĂ€issĂ€ nauttisin parista erinomaisesti esitellyistĂ€ pÀÀmausta ja maltaan tunnusta. BOTTLED 2/2024 TASTED 5/2024

Post author: Tommi M
Tommi M
@ Prisma Ylivieska
7 days ago
Pilsneri, Finland
3.2
Kunnon pilsneriÀ kyytipojaksi. TÀmÀ on pilsnerin perikuva.

Post author: RööperinReiska
RööperinReiska
28 days ago
Pilsneri, Finland
2.4
Ei oikeen uppoo, humalat ei yhtÀÀn balanssissa

Post author: Puliukko
Puliukko
@ Alko Verkkokauppa
1 month ago
Pilsneri, Finland
3.0

Post author: Hannu L
Hannu L
@ Alko SeinÀjoki Prisma
1 month ago
3.6

Post author: Börsta Larska
Börsta Larska
2 months ago
3.4
Aika jeppis kamaa. Keskieurooppalainen pÀihdeloma maistuu hieman ja vÀhÀn ipaisa jÀlkimaku

Post author: Lauri
Lauri
@ K-Citymarket Kolmisoppi
2 months ago
Pilsneri, Finland
3.7
Kauniin kellertÀvÀn ja viljaisen vaaleanruskeaa ja sameahkoa. VÀhÀinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu makean maltainen, kevyen viljainen, vihreÀn ruohoinen ja kevyen tallimaisen tunkkainen. Maku maukkaan ja makean maltainen, kepeÀn ja kuivakan viljainen, kevyen ja miellyttÀvÀn hedelmÀinen, vihreÀn ruohoinen ja lehtinen sekÀ selkeÀn humalaisen katkera ja rapsakka. HyvÀt ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on keskitÀytelÀinen, melko kuivakka ja hiilihappoinen. Oikein maukas ja tuoreen vihreÀn humalainen pilsner. PientÀ lisÀpehmeyttÀ ja juotavuutta olisin vielÀ voinut toivoa. Muuten oikeinkin juotava pils.

Post author: Solerots
Solerots
2 months ago
Pilsneri, Finland
3.3

Post author: Elsu Nen
Elsu Nen
4 months ago
3.5

Post author: jussile
jussile
4 months ago
3.6
Maukas juoma