Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
20 ratings
3.0
Pumpkin Tzar (2018)
11.6% Imperial Stout
Pumpkin Imperial Stout with habanero chili. Russian Imperial Stout with pumpkin and habaneros. Made by Shelton Brothers’ very own Robert Merryman and some friends before he left Spain. If you like big stouts this is pretty killer. You don’t really notice the pumpkin but you would if it wasn’t in there. Dark chocolate and smoke notes in the nose, some roasted malt. The hot pepper creeps up on you but it’s not over the top.

Reviews with text or photo

Post author: Lasis
Lasis
@ Piwne Mosty
14 hours ago
4.0
Mustaa. Beige vaahto. Tuoksu paahteinen. Maku paahteinen, suklainen, kahvinen, maltainen, mausteinen ja sopivasti koko suun turruttava chilinen(BB17/1/24) Miellyttävä olut.

Post author: keijoking
keijoking
@ Piwne Mosty
11 months ago
4.0
Samettinen 5 mm korkuinen tannin ruskea vaahto läpinäkymättömässä punertavan ruskeassa, täyttävässä ja lämmittävässä oluessa. Turpeinen Paahteinen mallas josta Habanero hiipii upeasti pienen tovin jälkeen suun pinnoille kaikkialle. Pienen maiskuttelun jälkeen löytyy maustamatonta raaka suklaata, rusinoita ja mitä lie. Tai sit Habanero aiheuttaa makuaisteissa jotakin hallusinaatioita. Huikee olut 🤘🎸👍🍻. Paahteinen ja mausteinen.

Post author: Jukka J
Jukka J
@ Piwne Mosty
11 months ago
3.6
Tämä on ehdottomasti chilin ja tulisuuden ystävälle. Kurpitsaa en kyllä löydä, mutta runsaasti paahteisuutta ja kurkussa tuntuu pitkään tulisuus. Toki myös korkea alkoholiprosentti tuo polttoa ja lämpöä. Tätä ei alle tunnissa kiskota.

Post author: K-P
K-P
@ Umami kalasadam
2 years ago
2.5
Suoritus, ei nautinto. Chilin maku ei oikein mielestäni passaa oluisiin ja tässä habaneron maku pukkaa liikaa. Niinpä vaalea leipä tai turkkilainen jugurtti neutraloijaksi ei ole huono ajatus.

Post author: Anthony P
Anthony P
3 years ago
2.0
Wow alors la, vraiment pas pour moi, mais a l honneur de pouvoir dire que c est la biere la plus speciale que j ai bu ... Alors, c est tres fort et en plus de ca, on rajoute du piquant dedans. La biere la plus dure que j ai eu a deguster, 2 etoiles car je n ai pas aimé mais elle peut plaire a ceux qui aiment le piquant et la biere forte.

Post author: Aleksi L
Aleksi L
@ SIP Tallinn
4 years ago
1.5
Alkuun tulee paahteisuus, mutta chili peittää sen allensa. Pakko sanoa ettei yleensä oluessa maistu chili mutta nyt on kyseessä poikkeus. Jos on chilin ystävä niin kannattaa kokeilla, mutta mitään taivasta räväyttävää ei kannata odottaa. Raskas juotava.

Post author: orson
orson
@ Líquidos Almacén de Cervezas
4 years ago
3.8
Tuoksu on aika barleywinemainen. Alkoholi tuoksuu myös. Suutuntuma keskihiilihappoinen, hieman kirpsakka ja aika täyteläinen. Maussa chiliä, rusinaa, makeutta, paahdetta, lakritsia ja kuivattuja hedelmiä. Jälkimaku lempeästi polttelevaa chiliä. Jälkimaku myös aika kuiva ja paahteinen. Jotenkin tuo habaneron polte toimii itselle tässä tosi hyvin. Tässä imppi kohtaa barley winen. Alkoholi saisi kuitenkin olla paremmin piilossa.

Post author: Harala
Harala
4 years ago
3.5
Vähä vaahtoinen. Tumman ruskea, lähes musta. Tuoksussa makeaa paahto mallasta. Maku makean paahteinen, habanero käy kielen päälle ja kurkun päähän selkeästi tunnistettavasti. Kuuluuko chili oluen maustamiseen? Sinällään piristävä poikkeus ja täysverinen IS. Kyllä tätä toisenkin kerran voi maistella, mutta ei kuulu palkintosijoille.

Post author: yliarska
yliarska
@ The Situation Bar
5 years ago
4.5
Varsin tuju ja vahva hutaisu Imp Stoutia. Kevyt kermainen kerros vaahtoa ja sen jälkeen tummaa hulluutta maussa. Savua hieman, chiliä kielellä, kahvia ja tumman kutkuttelevaa sävyä kitalakeni pohjalle. Melkoinen rysäytys, ei varsinaisesti kurpitsa maistu, jos on tarviskaan.

Post author: Jérôme G
Jérôme G
5 years ago
4.0
Top