Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Singularity 18.0%, Lehe Pruulikoda, Estonia
179 arviota
4.1
Singularity
18.0% Imperial Stout
“It is done. I am Alpha and Omega, the beginning and the end. I will give unto him that is athirst of the fountain of the water of life freely.” Revelation 21:6
IBU: 80

Arviot

Post author: Jnila
Jnila
@ Kievari Kahdet Kasvot
24 days ago
Singularity, Estonia
3.5
Muikkua tavallaan lainatakseni: aika multaa muistot Ukolta maistoin Voiko tämän tiivistää tähän: hyi hui saatana mutta kyllähän tämän voi juoda jos on aikaa 😬 Pistoa tulee mutta neljännellä hölällä tasottuu… herrajjumala.

Post author: Johannes S
Johannes S
@ Lehe Pruulikoda E-shop
24 days ago
Singularity, Estonia
4.7
Huh huh. Fantastinen olut. Tuoksussa vahva rusinaisuus ja makeus. Matalahiilihappoinen, maussa rusinaisuutta, lievä lääkemmäisyys ja tumman sokerin vivahde. Erinomainen stout, vahva suositus.

Post author: yliarska
yliarska
@ Lehe Pruulikoda
2 months ago
Singularity, Estonia
4.3
Tujakkaa, öljymäistä ja tasaista sekä tuhtia yskän lääkettä.

Post author: Knapp1
Knapp1
7 months ago
3.9

Post author: Simeoni
Simeoni
9 months ago
Singularity, Estonia
3.9

Post author: Juha-Matti H
Juha-Matti H
11 months ago
2.7

Post author: Valtteri Koo
Valtteri Koo
1 year ago
4.5
Jykevän hidasta juotavaa. Alkoholi voltteihin nähden hämmästyttävän hyvin piilossa - tuntuu lämpönä muttei maistu. Hieno tuote.

Post author: Villema
Villema
1 year ago
Singularity, Estonia
4.6
#700! Ulkonäkö (3 pistettä): - paksua lientä. Täysin valoa läpäisemättömän musta. Pinnalla nätti ja ohut vaahto, jota en näin vahvalta odottanut! = Täydet 3 pistettä Tuoksu (12 pistettä): - Ruispuuroa, mämmiä, nokea, vaniljaa ja palanutta sokeria. Paljon odotettua makeampi tuoksu. Lupailee hyvää. = 10 pistettä Suutuntuma (5 pistettä): - Siirappisen paksua ja matalahiilihappoista. Runko on niin tuhti, että se kestää moitteetta vahvan alkoholipitoisuuden. Alkoholi tuo tähän nimenomaan lämpöä, eikä lainkaan terävyyttä. Loistava. = 5 pistettä Maku (20 pistettä): - Aluksi siirappinen makeus, jota ryydittää palanut sokeri, ruis, jopa tikkuinen tammisuus, vanhilja ja huulet tahmaava sokerisiirappi. Lopussa aivan tajuttoman sointuva alkoholin polte. Yksi parhaista. = 18 pistettä Kokonaisvaikutelma (10 pistettä): - Tämän vahvuiseksi tuotteeksi erittäin taitava kokonaisuus, joka on nimenomaan kaikilta osin tasapainossa. Omaan makuun yks parhaista. = 10 pistettä Yhteensä 46 pistettä!

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
1 year ago
3.8
Backlog eiliseltä. Musta, ei vaahtoa. Todella punaviininen. Rypäleiden, vahva. Melko paksu, viimeinen tunti, mutta ei kuitenkaan vahvaa punaviinin makua, terävä. Luumua. Taas oli merkinnät jääneet vähäisiksi. Ihan kiva kyllä, tosi hyvin alko piilossa. Ei kuitenkaan suurimpia suosikkeja, mutta onnistunut kuitenkin.

Post author: Petri P
Petri P
@ Rajamäki
1 year ago
4.0