Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
39 ratings
3.6
Thornbridge Hall Imperial Raspberry Stout
10.0% Imperial Stout
Dark rich stout, fruity aromas, hints of liquorice and chocolate, generously infused with Scottish raspberries.

Reviews with text or photo

Post author: Jiimies
Jiimies
@ Keppanakellari
1 year ago
3.8
Musta. Marjaisen hapan ja tummasuklainen tuoksu. Paksun paahteinen ja hieman hapokas kärki. Runko paksu ja paahteinen ja hieman kitkeräkin. Vadelmaa jälkimakuun mennessä paksun suklaisen lakritsan kera.

Post author: Kaimaani
Kaimaani
@ Bierhaus
2 years ago
3.3

Post author: Christopher T
Christopher T
@ My beery fridge
4 years ago
5.0
This was a gift to me would never have picked it up. Big strong raspberry aromas and a taste to match but never in this world could you tell it was %10 it’s awesome I love this stout !

Post author: Seikkulan Suvi
Seikkulan Suvi
@ One Pint Pub @Ruoholahti
5 years ago
5.0
Vadelma epäilytti ensialkuun. En tykkää omnipollotyylisestä överimakeudesta. Mutta Thornbridge Hall nyt ei ole mikään turha sarja ja suklaa ja vadelma yhteen soppii, joten uskaltauduin maistamaan enkä kadu. Ei nyt mikään Bracian kaltainen tajunnanräjäyttäjä, mutta uskomaton herkku silti. En muista että olis hienoimmassakaan ravintolassa suklaakakkujälkkäri maistunu näin hyvältä. Vadelmaa oli juuri sopivasti suklaisen paahteisuudem rinnalla. Meganam.

Post author: Markthegasman
Markthegasman
@ Mark The Gasman
5 years ago
4.0

Post author: ThorneS
ThorneS
@ Graali
6 years ago
3.5
Ei tätä, ei edes olutta

Post author: Gybbis
Gybbis
@ Graali
6 years ago
3.5
Tämä nyt laitettu maisteluiden perusteella. Haju suoraan marjamehusta. Maku on oikeastaan pettymys tämän hintaiselle tuotteelle. Aika heikko elämys. Puoli pistettä siitä, kun alkohooli on mainiosti peitetty.

Post author: vautere
vautere
@ Graali
6 years ago
3.0
Häivähdys vadelmaa mutta runko aika kevyt. Alkoholi piilotettu hyvin. Aika pettymys thornbridge. Hinta kuitenkin 20€

Post author: TiiZei U
TiiZei U
@ Little Pub
6 years ago
4.0
Mielenkiintoinen olut. Kuiva ja rapsakka suutuntuma. Vadelma on tosi vahvasti läsnä niin tuoksussa, värissä kuin maussakin. Aluksi vadelma dominoi makua liikaakin, mutta tilanne tasoittui selvästi juomisen edetessä. Suklaisuuskin pääsi sitten paremmin esille. Mukava hitaasti nautiskeltava olut. Hinta melko suolainen ja ei ehkä maultaan ihan hintansa väärti, mutta mielenkiintoinen kaikin puolin.

Post author: Futista ja viiniä O
Futista ja viiniä O
6 years ago
4.0
Tasaisen syvä ja tumma väri. Runsas röyhelöinen ja kuohkean väljä vaahto. Erittäin kirpsakka vadelmainen tuoksu. Joukossa kirsikkaisuutta. Jännä paahteen ja vadelman judo maussa. Vadelma ottaa lopulta ipponin. Omaan makuun pirteä ja herättelevän hedelmäinen stout. Vadelmasuklaata. Tykkään.