Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
17 ratings
3.9
Highland
10.5% Imperial Stout
Scotch whisky barrel aged Imperial Stout.
Barrel aged

Reviews with text or photo

Post author: Aleksi L
Aleksi L
@ Sip Veini- ja Õllepood
2 years ago
4.1
Kuvan lisäys ei onnistunut ja jälkikäteen otetusta kuvasta ei ilmene kuinka runsaan vaahtoinen stout kyseessä. Kuohusi jo pullon avattaessa. Tuoksussa todella hyvä viski ja suklaisuus, kelpaisi tuoksutella koko ilta. Maussa savuisuutta, paahteisuutta kahvia ja tummaa suklaata. Tuo paahteisuus/kahvi ikävä kyllä taittaa suhteellisen voimakkaaseen kitkeryyteen. Viski maistuu sopivasti, eikä dominoi liikaa. Ilman tuota voimakasta kitkeryyttä olisi kyllä loistava olut mutta nyt todettava että tuoksu oli makua parempi.

Post author: Pertti R
Pertti R
2 years ago
4.5
Jo lasiin kaataminen antoi viskin tuoksulla hyvän oluen tulevan. Maku alkaa tervaisella viskin maulla. Tynnyrikypsytys on antanut hyvän viskin makuun.

Post author: beero
beero
@ Sip Veini- ja Õllepood
3 years ago
4.4
Pullo jaettu käyttäjän Terøl kanssa. Kiitos! Tässä ollaan aika tukevasti omalla mukavuusalueellani (kuten myös Buxtonin). Tynnyrikypsytyksen ansiosta upea viskin häivähdys. Hieman lisää makeutta kaipaisin, ehkä vielä pidempi kypsytys pyöristäisi vähän.

Post author: Terøl
Terøl
@ Sip Veini- ja Õllepood
3 years ago
4.7
Ihana highlandisyys ja tumma suklaa. Paahteinen ja hieman karvas hyvällä tapaa. Kaunis ja vankka vaahto, sekä erittäin viettelevä tuoksu.

Post author: Mika A
Mika A
@ Uba ja Humal
3 years ago
5.0
Kohtuullisesti vaahtoava, täysin mustaa päivä ei paista mitenkään läpi. Tuoksussa reilusti viskiä, savua, tummaa suklaata ja vähän rusinaa. Oijoi. Nyt on makuja. Poikkeuksellisesti aluksi tulee mieto paahde, jota seuraa hiven rusinaa, jonka jatkaa eteenpäin viskisen hedelmäinen tynnyri. Lopuksi jää todella tumman suklaan maku suuhun, jota viski vähän kutkuttelee. Aivan loistava olut! Maku on tooooooooodella pitkä. Pitkästä aikaa 5/5 olut.

Post author: Harala
Harala
4 years ago
4.9
Normaali vaahtoavuus, tasaantuu melko nopeasti. Mustaa. Tuoksussa paahteisuutta, vahvaa tammitynnyriä ja aavistus wiskiä. Maku täyteläisen paksu. Tammea, paahteisuutta, katkeroa, tummaa suklaata, hieman makeutta ja wiskiä. Jälkimaussa aluksi espressomaista kitkeryyttä, joka taipuu tummaan suklaaseen. Erinomainen olut.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Sip Veini- ja Õllepood
4 years ago
4.5
Buxtonin työstämä imperial stout ilman Omnipolloa, todellakin kiitos. Ja vielä viskitynnyriversio, vielä parempi! Oluen nimestä tulee mieleen tietenkin Braveheart ja Mel Gibsonin perse. Freeeeeedooooom! 😅 Niin se olut. Pitää pyyhkiä tuo äskeinen mielikuva mielestä. 😁 Pullosta kaatui lasiin täysin sysimustaa stoutia ja tuoksu on odotetun UPEAN viskinen! Mä niin pidän näistä! Viskin tuoksu on tässä kyllä voimakkain pitkään aikaan. Vau! Siinä missä viskitynnöröinti heitti Ballast Pointin Victory at Sea (High West Barrel Aged) -oluessa kaikki muut maut päin seiniä, tässä viski on juurikin ihanan sopivasti läsnä. Tuoksun voimakkuus antoi ymmärtää ihan muuta. Maku on siis tietenkin viskinen, miedon tummasuklainen, ruokosokerinen, espressokahvinen ja paahtomaltainen sekä pientä tähän olueen sopivaa katkeruutta myös mukana. Todella miellyttävä makujen monipuolisuus suussa. Alkoholi ei kuivaa kurkunpäätä yhtään tai nouse nenänvartta pitkin ylös. Ei se alko kyllä juurikaan ilmoittele muutenkaan itsestään viskin perusmaun ja tuoksun lisäksi. Lämmittää. Pullotettu 01/2018 ja nautittu 26.06.18. P.E.-päivämäärä olisi ollut vuonna 2022. Antaisin tälle täydet tähdet jos makeutta olisi ihan vähän enemmän. Voi olla että pitää hommata toinen pullo mun stout-säästölaatikkoon - jos vaikka maut hieman pehmenisi esimerkiksi vuoden varastoinnin jälkeen. ISO suositus. Vahva 4,75.

Post author: Jaycie
Jaycie
@ Sb
4 years ago
4.0
Ouuu que c'est bon et très fort . Moi qui n'aime pas le Whisky c'est bien dosé si on boit doucement ;) Du pétrole on voit pas à travers au nez sa sent fortement le Whisky et le grillé des céréales. Assez épaisse la tourbe du whisky monte doucement sans être écoeurant, on retrouve des note de cacao amer et Grillé.

Post author: Frank B
Frank B
@ Small Bar
4 years ago
4.0
It pours black with a brown head. Aroma is like it is you c to be a sour or tart beer. Thankfully it's not like that taste-wise. It's subtle with chocolate but a nice whiskey finish.

Post author: Vinz D
Vinz D
5 years ago
4.5
Magnifique robe noire. Arômes et saveurs de chocolat, de café torréfié, de bon whisky. Puissante, ample, charnue, douce, crémeuse, enivrante. J'ai dégusté la fin avec une crème caramel qui a mis ce bon alcool en valeur. Et ça pète en bouche encore bien longtemps après la gorgée. Nectar.