Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
7 ratings
3.3
Little Table
3.0% Table Beer / Dinner Ale
Cloudwater & Beermoth Collaboration

Reviews with text or photo

Post author: Winzard
Winzard
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
2.5
Saunan päälle jotain helppoa. Cloudwaterin ja Beermothin yhteistyönä tekemää table beeriä. Katsotaan sammuuko jano. Lasiin kaatuu kirkkaan keltaista ja täysin sameaa olutta. Reilu kolmen sormen korkea vaahto nousee pintaan, ja laskiessaan jättää lasin reunan paksun pitsin peittoon. Tuoksu on reilun sitruksinen, belgihiivainen, aavistuksen hapan ja hedelmäinen. Kirpeä ja kesäinen. Maku jatkaa tuoksun kanssa täysin samalla linjalla. Belgihiiva ja sitruuna ovat pääosassa. Hapan hedelmäisyys jälkimaussa. Happoja reilusti. Vetisyys vaivaa olutta, mutta alkoa tosin on vain 3%. Helppoa ja kevyttä kesäjuomista. Vaatisin ehkä jotain ruokaa kaveriksi. Yksinään vähän turhan laimea.

Post author: orson
orson
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
3.5
Tuoksussa happamuutta, hedelmäisyyttä, makeutta ja maanläheisyyttä. Aika ohut runko. Suutuntuma hieman pistelevä ja hapan. Hiilihappoja hieman liikaa. Maussa selvät saisonin piirteet. Maussa happamuutta, vehnää, sitrusta, pippuria ja greippiä. Jälkimaku pehmeän sitruksinen.

Post author: Beer Hunter
Beer Hunter
5 years ago
3.0

Post author: Barchetta
Barchetta
@ Fiveclouds Bar
5 years ago
4.5
Traumatic shopping fail, followed by consolatory beer. Can't believe this is just 3%abv, bags of flavour. Served a little cooler than expected but it's the right temperature for this beer. Cloudy pale yellow colour with frothy white cloud like head, some lacing. Fresh citrus nose and yet bags of gentle tropical fruit in the mouth, very refreshing indeed, slightly carbonated swallow, clean dry finish. Nice.