Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
12 ratings
3.8
Vintage 2017 Master Blend
12.3% Imperial Stout

Reviews with text or photo

Post author: Amppu
Amppu
3 years ago
4.1
Kellarissa säilötty Edgen imppi stoutti lasiin. Niukasti vaahtoa. Tuoksu on miellyttävän viskitynnyrinen, lakritsainen ja hieman suklainen. Maku on miellyttävän lakritsainen, hieman suolaisemman salmiakkinen. Paahteisuutta vähän, marjaisuutta hiukan ja tynnyriä enemmän. Jälkimaku on miellyttävän salmiakkinen. Kevyttä juotavaa, suutuntumaan toivoisin vähän paksuutta, mutta muuten ei juuri moitittavaa.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Boxbeers
3 years ago
4.2
14 kuukautta Jim Bean- ja Buffalo Trace -Bourbon-tynnyreissä kypsynyttä imperial stoutia. Pidän tästä jo nyt. 🥰 En edes muista koska tämän tilasin, mutta ainakin vuoden ajan tämä on kypsynyt pelkästään mun varastossa. Näköjään 2017 lokakuussa pullotettu sekä lisätty Untappdiin ja pullossa päiväys on 15/10/2020. Eli noin 20 kuukautta sitten pullotettu herkkuölppönen. Oivallinen aika avata? Monia viskitynnyrioluita olen maistellut ja yksi olisi siis taas lasissa. Tuoksussa viskiä, tummaa kaakaota ja kahvia. Viskisyys on ihanan pehmeää ja suklaista makeutta löytyy sopivasti. Ehdottomasti aika on tehnyt tälle hyvää. Viskin maku on todella ihana. Vahvuutta löytyy, mutta maku on sopivan pehmeä. Suklaista makeutta ja tuhtia kahvia. Nam! Monesti olen sanonut että pidän Bourbon-viski-stouteista, eikä tämä ole poikkeus. Kypsytys on tehnyt varmasti tälle hyvää. Ihana tuoksu- ja makuherkku. Tykkään. 4.2.

Post author: Oooooo
Oooooo
4 years ago
3.0
Spéciale... très spéciale cette bière.. aucunes bulles, forte mais très bien équilibrée. Je la trouve vraiment intéressante mais très clairement pas à la portée de tous les palais.. il faut être un fan de Stout.. la vraie stout ..

Post author: HarriL
HarriL
4 years ago
3.5
5.10.2018. Vaahdoton ja yllättäen musta olut 😆 Tuoksussa tuhdisti tynnyriä. Suutuntumassa bourbonia. Jälkifiilis lämmittää ainakin tuon 12,3 % edestä. Taas ehkä liian kylmää, mutta ihan jees tynnyrikalja.

Post author: Juovo
Juovo
@ Boxbeers.com
4 years ago
3.8
Tovin kypsytyksessä ollut espanjalaista lähtöperää oleva Imperial Stout. Kypsynyt 14 kuukautta Jim Beam ja Buffalo Trace -tynnyreissä, lisämaustettakin on oluelle ropissut sekaan pantaessa. Lasissa olut on syvän musta, reunapinnoilta taittuu herkkä mahongin ruskeus valon edessä. Vaahto on silkkinen, mokan värinen kevyt kertuuma oluen ja lasin rajalla, tarttuu sievästi silkkipilviksi lasiin kiinni. Tuoksu on tamminen, maanläheinen, ylikypsän hedelmäinen; luumuinen ja rusinainen, bourbon tuoksuu lämpimänä seasta, vaniljaa ja pehmeää kukkaa, pähkinäisyyttä, paahdettua karamelliä, suklaisuutta, kahvipaahdetta, puista märkyyttä, nahkaisuutta ja kahvikermaa. Maku on paahteinen, voimakkaan tumman suklainen, toffeinen, karamellimaltainen, kookoksinen, nahkainen, tammisuutta, bourbonia reilusti, vaniljaa, kuivempaa kaakaoisuutta ja savuista hiilisyyttä. Alkoholia tuppaa jonkun verran olla. Jälkimaku on bourboninen, makean hedelmäinen, savuinen ja kevyen mausteinen. Suutuntuma alkoholinen, keskihapokas, liukas ja katkeroinen. Bourbonia on tarttunut melkolailla matkaan tynnyreistä, maku alkaa pehmetä ja pyöristyä oluen edetessä. Varauksella todella kelpo.

Post author: Gerider
Gerider
4 years ago
5.0
Un truc puissant, chocolaté, du whisky à foison

Post author: Aurélien
Aurélien
@ V and B Caudan
5 years ago
5.0
Une pure tuerie... Arômes vanillés, cafeinés et de bourbon. Tout y est...