Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
21 ratings
3.9
Mea Culpa
12.0% Abt / Quadrupel
Belgian Quadrupel from Estonia

Reviews with text or photo

Post author: yliarska
yliarska
@ Lehe Pruulikoda E-shop
6 months ago
3.8
Tynnyrissä kypsytettyä quadia Etelän naapurista maisteluun. Leheltä aiemmat olleet varsin miehekkäitä niin kevyemmät että vahvemmat bisset. Tämä tumman ja sakean ruskeaa väriltään, maussa yllättävän paljon makeutta näin vahvaksi, eikä alkot ihan alkuun maistu. Syvä ja pitkä tynnyrikypsytyksen tuntuma muutaman kielen lipaisun jälkeen enempi ja piilokavala alkoiltaan. Maukas on ehdottomasti, ei kuitenkaan parasta paninolta toistaiseksi.

Post author: Harala
Harala
@ Sip Veini- ja Õllepood
3 years ago
4.4
Vähäinen, mutta "sitkeä" kermainen vaahto. Aavistuksen samea tummanruskea. Majoitus koppero täyttyy Bourbon tynnyrin tuoksusta ja lähes dominoi tuoksua, perinteiset kuivatut tummat hedelmät tosin löytyy. Maku on täysin tuoksun mukainen, pientä makeutta löytyy ja jälkimauku on pitkä kestoinen.

Post author: Tero R
Tero R
@ Sori Taproom
4 years ago
4.0
No mutta jeba, ja taas on hyvää.

Post author: Ville K
Ville K
@ Tampereen Insinööripanimo
4 years ago
4.5
Limppua, taatelia, kuivakakkua, vaniljaa, viskiä, kermatoffeeta, tammea, maukas tynnyrikypsä Quadi.

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Craft Beer Helsinki 2018
4 years ago
3.5
😋

Post author: Paron1
Paron1
@ Craft Beer Helsinki 2018
4 years ago
3.7
Hyvä quadruple. Ei siitä huolimatta mitään erikoista.

Post author: Marko H
Marko H
@ Malja
4 years ago
5.0

Post author: Niko O
Niko O
@ Malja
4 years ago
4.5
Olut on tumman punaruskeaa, valkealla, noin sentin vaahdolla. Tuoksu on, melassinen, maltainen, hedelmäinen, lakritsinen, mausteinen ja hieman savuinen. Runko on täyteläinen, hiilihappoinen ja nautinnollinen. Maku on erittäin maltainen, tamminen, mausteinen, melassinen, vaniljainen, hedelmäinen ja lakritsinen. Hieno ja hyvin mielenkiintoinen kokeilu Leheltä quadrupelien suuntaan. Alkoholi ei tule mitenkään muuten esille, kuin pienenä lämpönä mahan pohjassa. Voisi maistua vielä paremmalle talvella, oikein kylmänä iltana hyvässä seurassa.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Koht Õllepood
4 years ago
3.5
Belgialaista viskitynnyrikypsytettyä guadrupelia Eestistä. Lehe pruulikoda on tehnyt pääasiassa hyviä oluita, joten ihan hyvillä mielin voi ostaa heiltä maistoon hieman erikoisempiakin alkoholijuomia. Sameaa, punaruskean sävyistä juomaa parin sormen mittaisella vaahtoreunuksella. Heti pullon avattua tuoksussa tulee vahvasti esille tammitynnyrinen ja bourbon-viskinen upea olemus. Onhan quadit jo muutenkin vahvoja oluita, mutta tämä on itselleni ensimmäinen tynnyriversio kyseisestä belgiherkusta. Tynnyri myös maistuu! Kielen päältä löydän myös hieman savua ja suolaa. Katkeraa ja samalla pientä makeutta. Bourbonin maku leikkaa kyllä suusta oikeastaan lähes kaiken muun pois. Pidän viskitynnyrikypsytetyistä oluista, ja tähänkin se kyllä sopii, mutta pidemmän päälle, oluen lämmetessä, alkoholinen hyökkäys on vaan liiaksi läsnä. Hyvä quadrupel silti. Juhlava ja ennen kaikkea iso nautiskeluolut. Päiväys pullossa 15.11.22., joten aikaa olisi vielä ollut. Pullo avattu ja nautittu 22.04.18.

Post author: MMM
MMM
@ Sori Taproom
5 years ago
4.0
Vahva belgihiivainen ynnä kypsyneen rusinamainen olemus. Maku täräyttää. Huh. Nyt on luumuhässäkät kera kypsyneet hetelmät. Huh. Tyylipuhdasta. 4+/5