Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Prospect 9.0%, Foley Brothers Brewing, United States
10 arviota
3.7
Prospect
9.0% Imperial IPA / Double IPA
Cloudy hoppy with citrus grapefruit notes. I would drink again.

Arviot

Post author: Beer't
Beer't
11 months ago
Prospect, United States
4.1

Post author: Sylvain
Sylvain
1 year ago
2.9

Post author: Ville T
Ville T
3 years ago
4.1

Post author: elmoo51
elmoo51
4 years ago
Prospect, United States
4.5

Post author: Frank B
Frank B
@ BrewDog Bristol
4 years ago
5.0
It pours a slightly hazy golden colour with a frothy white head. Aroma and flavour are of pine and tropical fruits. Surprisingly easy to drink for its strength.

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
Prospect, United States
4.0
Ihan mukava greippisen havuinen imperial ipa. Iäkäs ja sen kyllä taas huomasi, mutta ehkei tähän nyt ihan niin suuresti ikä vaikuta, kun tyyli selvästi old school puolen neipa. Mukavaa, paksuhkoa, katkeraa saunajuomaa. En ottanut löylyihin sentäs mukaan, vaan vilvottelutauoilla naukkailin kitusiini.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Beerdome
5 years ago
Prospect, United States
4.2
Kaippa jo lähemmäs 3kk tölkityksestä. Päälle sormen paksuinen valkea vaahto. Sameahkon keltainen dipa hiivahipuilla. Tuoksussa nallekarkkeja, makeaa trooppista hedelmää (ananasta, mangoa, papaijaa, persikkaa, cantaloupemelonia, mandariinia ja kevyttä passionhedelmää), ruohoista humalointia, kepeää sitrusta ja hieman mallasta. Kivan makeahkon mehuisa tuoksu. Maussa kuivattavan happamaa sitruksista greippisyyttä, makeaa kypsempää trooppista hedelmää (ananasta, mangoa, appelsiinia, persikkaa/aprikoosia), ruohoista ja kevyen yrttistä humalaisuutta ja kevyttä vaaleaa mallasta. Katkeroa keskiverrosti reilusti. Jälkimaku kevyen hapan, kevyttä sitrusta ja appelsiinia. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen keskitäyteläisellä mehuisalla rungolla. —————— Ikää jo, mut hyvällehän tämä edelleen maistuu. Kivaa hedelmäisyyttä eikä prosenttien kanssa tunnu kovinkaan paljon tuo ikä, joka yllätti lopulta. Alkoholi ei maistu, mutta dipamaisuus on vahvana. Sellainen sitrusgreippinen west coast sävyinen dipa.

Post author: Winzard
Winzard
@ Beerdome
5 years ago
Prospect, United States
4.0
Sitten vähän jenkkiläistä Foley Brothersia lasiin. Vuorossa heidän kovin kehuttu Prospect DIPA, jolla UT:ssa 26k arviota 4,27 keskiarvolla. Se tietää yleensä hyvää. Harmittavasti kukaan ei ole halunnut laittaa tähän tölkityspäivämäärää, mutta se lienee joskus kesäkuussa. Hivenen siis ikää jo. Olut kaatuu lasiin oranssin keltaisena ja aavistuksen utuisena. Vaalea sormen korkea kuohkea vaahto nousee pinnalle, ja laskiessaan jättää lasin reunan täysin pitsin peittoon. Tuoksussa mukavasti kirpeähköä appelsiinia ja kiwiä. Myös tummempaa ja kypsempää mangoa, persikkaa ja ananasta. Humalaa ei ole säästelty, ja melko hyökkäävä havuisuus ja humalakäpyisyys on myös mukana. Kokonaisuus on silti mukava ja miellyttävä. Maku on reilusti west coast-tyylinen, mutta mukana on kyllä sellaista mehuisaa trooppishedelmäisyyttäkin. Katkeroa on runsaasti, ja humalassa ei ole säästelty. Aavistuksen makeaa hedelmää on tarjolla katkeroiden ja havuisuusen lisäksi. Alkoholi on täysin piilossa. Tämä olisi varmasti huikea olut tuoreempana. Nyt tälläkin iällä jotenkin perverssissä tavalla mukavan juotava ja pyöreän pehmeä. Ei mitään teräviä kulmia tai mitään ylimääräistä.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Beerdome
5 years ago
Prospect, United States
4.0
Foley-veljesten kehuttu dipa lasiin. Ensimmäinen arvostelu Pintissä. UT-pisteet 17400 arviolla 4.27 kertoo paljon mitä tältä odottaa. Päiväyksistä ei ole tietoa, mutta luultavasti touko-kesäkuun aikana tölkitetty. Puolisamea olut normikokoisella vaahdolla. Hiivasakkaa leijaili lasin pohjalle aika paljon, mutta ei se häiritse. Nyt on tuoksussa muuten paljon ylikypsää mandariinia ja appelsiinia! Myös kevyesti katkeroa, mutta erittäin kiva kypsänhedelmäinen, makeahko tuoksu. Myös maussa tulee kypsä makea hedelmäisyys ensimmäisenä esiin. Mandariini, meloni ja mango. Maltilliset katkerot. Luulen että hieman ikä tässä jo painaa humalien makua alaspäin, sekä hedelmäisyyttä kypsemmäksi, mutta silti tämä on oikein kiva double ipa. Ei silti mikään erityisesti muistettava tapaus ja odotin kyllä tältä enemmän. Hienosti alko on piilossa.

Post author: John
John
6 years ago
3.5
Heavy body, cloudy, hoppy with nice citrus grapefruit notes. I would drink again.