Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Fuerst Wiacek
2103 arviota
Fuerst Wiacek
Berlin, Germany


Onko tämä sinun panimo?
Rekisteröi panimosi ilmaiseksi ja hallitse panimosi tietoja Pint Pleasessa.
Rekisteröi panimo

Arviot

Post author: Alexis B
Alexis B
1 day ago
3.5

Post author: Lasis
Lasis
@ Musta Kynnys
3 days ago
3.9
Samea, kirkkaankeltainen. Pienet vaahdot. Maku persikkaa, ananasta , greippiä ja appelsiinia. Hyvä olut.

Post author: Bierbert
Bierbert
@ Meyer-Getränke (Craftbeer-Shop)
3 days ago
4.0
Im Glas steht mit dem Dream #7 ein 11,5% starkes Imperial Stout von Fuerst Wiacek aus Berlin 🇩🇪. Ölig fließt der schwarze Trunk ins Verkostungsglas und wird von einem rohrzuckerbraunen, cremigen Schaum bedeckt. Die Nase freut sich über malzige Schokonoten mit leichter Vanille und etwas Röstaroma. Am Gaumen ist das Dream #7 unfassbar thick und kräftig, wie ein liquides Schokodessert. Kräftige Schokolade, eine gehörige Portion Röstmalz. Das Mundgefühl ist sehr cremig. Leichte Vanille. Unfassbar kräftig. Die 11,5% sind gut integriert, wobei eine leichte Alkoholschwere nicht ganz von der Hand zu weisen ist. Cremig-thicke Schoko-Röstmalzbombe.

Post author: Nanette
Nanette
@ Les Dix fûts
3 days ago
2.3
Légère mais un très bon goût.

Post author: Nanette
Nanette
@ Les Dix fûts
3 days ago
3.5
Un délice!

Post author: WilleW
WilleW
@ Hoptimaal
3 days ago
4.0
Tölkitetty 28.8.2023 eli noin 1 kk sitten. Turha tästä on eksotiikkaa hakea mutta kun satun pitämään Citrasta, niin tuoreena tämä toimii kuin junan vessa. Saa haluamaan lisää.

Post author: Villetpni
Villetpni
@ Bar 5/5
3 days ago
3.4
Myönnän, mä lähdin tähän vain sillä että ajatus räjähtävistä sateenkaarista on samaan aikaan huvittava sekä kauhistuttava. Sateen jälkeen ja aikana ihmiset olis ihan paiseessa että toivottavasti ei ala paistamaan aurinko, koska ne räjähtelevät sateenkaaren. Johtuuko muuten tästä että jotkut eivät tykkää sateenkaarista, ei edes lipuissa? Usein vihan takana on pelko. Fear leads to anger, anger leads hate ja hate leads to suffering. T: obiwan kenobiili