Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
17 ratings
Peninuki Napsukoda
Estonia

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews with text or photo

Post author: Tommi M
Tommi M
8 months ago
3.7
Viskitynnyrissä muhinutta siideriä. Savusta ja turpeista, ei herkille siideripissixille. Vaativa mutta samalla laadukas.

Post author: Tommi M
Tommi M
8 months ago
3.0
Luumua ja chiliä tässä siiderissä. Perinteistä omenasiideriä maussa. Yllättävän hyvä jälkipolte. Kelpo siideri erittäin pitkällä päiväyksellä.

Post author: LonkeroSieppo
LonkeroSieppo
@ Pühaste
2 years ago
1.0

Post author: Harala
Harala
@ Gambrinus Õllepood Nr. 1, Tartu
3 years ago
3.9
Tarton Gabrinus Öllepoodin omistajan reseptillä tehty mead. Sisältää runsaasti sakkaa, jota ei saa päästää lasiin. Sinällään tämä on turha arvostelu, koska tämä oli ainakin toistaiseksi viimeinen myynnissä ollut pullo, mutta asiaan. Tuoksu on miedon valkoviinitynnyrimäinen, mutta runsaan hunajainen. Mieleen tulee lapsuuden hunaja nekut. Maussa valkoviinitynnyri tulee paremmin esiin, mutta hunajakin pitää pintansa, hapoton. Mielenkiintoinen, erikoinen, eikä missään mielessä huono.

Post author: Repa
Repa
@ Koht/Moonshine Bar Tallinn
4 years ago
3.3
Erikoinen tuoksu, vähän kallellaan omenaan mutta ei ihan kuitenkaan. Suhteellisen cloudy siideri, paljon ei valo läpi paista. Hyökkäys on alussa nopea ja terävä, chili tekee tehtävänsä, ei polta, mutta on jämäkkä ja vahva. Sitten maku pehmenee ja muistuttaa tavallista omena siideriä kunnes taas jälkimaussa lämmittää chili. Useamman huikan jälkeen huuliakin vähän kihelmöi, kai tässä sitten jotain on. Ihan hauska, virkistävä ja hyvänmakuinenkin juoma. Yhden näitä juo, useamman kanssa voisi olla tekemistä.

Post author: Repa
Repa
@ Koht/Moonshine Bar Tallinn
5 years ago
3.5
Kuiva ja omenainen tuoksu, juoma ei ole aivan täysin suodatettu. Vahvahko omenan ja hiivan kombinaatio, kuivaakin todella. Hyvää !

Post author: Katja H
Katja H
5 years ago
3.0
Melko hapan ja aidon makuinen siideri.

Post author: Katja H
Katja H
5 years ago
3.5
Raikas omenamehumainen siideri, joka ei juuri maistu yli 7 prossaiselle. Tykkään!