Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
1048 ratings
Hopster
Estonia


Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews with text or photo

Post author: Carkkisi
Carkkisi
6 days ago
4.0
Erinomainen.

Post author: Pete_78
Pete_78
@ Miekkiös talo
9 days ago
3.4
Kylä uppos.. oli meinaan jano saunan jälkeen 😁 oikein mainio tekele joka tarttui laivalta rapulapäivänä mukaan.. aika raikas, mukavan katkeroinen ja täyteläinenkin.

Post author: Yngve II
Yngve II
@ M/S Megastar
12 days ago
3.1
Napostellanpas lisää taannoisia Tallinnan ostoksia. Pullosta tuoppiin rusehtava, samea olut. Valkea, hento vaahto. Tuoksu viljainen, kuin aittaa nuuhkisi. Maku hieman kirpeä, vehnäinen, hapokas. Tämä olisi pitänyt juoda jo kesällä, terassiolut.

Post author: Jokkeri76
Jokkeri76
@ Tallink Megastar
13 days ago
2.7
🍺 & 🏒🥅 Makean maltainen on tuoksu. Makean maltainen, hieman hedelmäinen on ensipuraisu. Suullisen edetessä raikas, miedon hapan sitrus yhdessä makean maltaaan kanssa muuttaa hieman maku palettia. Karamellin makeus, sitruksen sekä taas hedelmällisyyttä tulee esiin loppumaussa unohtamatta maltaisuuden tuomaa väritöntä ja makua. Vaikka makeutta löytyy koko ajan niin se siellä taustalle ettei vaan makeus pilaa makuja. Jotenkin on minusta maut vähän mitä sattuu sekä jotenkin köykäinen muutenkin. Ei ole mun makuun tää 🍺 PE 31.1.23

Post author: Sami S
Sami S
1 month ago
4.7
Maistuu! 4/5

Post author: Nilppa
Nilppa
2 months ago
3.4
Parin sormen levyinen tiivis vaahto, tuoksu raikkaan hedelmäinen ja väri yllättävänkin tumma tuoksuun nähden, mahonkinen. Maussa hieman karamellia ja sitrusta ynnä sitruunan kuorta, melko raikas. Pidän :)

Post author: EMK
EMK
@ Silja Symphony
2 months ago
3.0
Pieru-IPAa

Post author: Tryffelisika
Tryffelisika
@ Tallink Star
2 months ago
3.0
Liian sitruksinen.

Post author: Jokkeri76
Jokkeri76
@ Tallink Megastar
2 months ago
3.4
Tasting setin toka vika olut… Nyt jännän tropiikin hedelmäinen tuoksu. Sellainen pommac limonaadin tuoksu jonkin verran sekä makean banaaninen. Tässäkin oluessa maistuu samat jutut koko ajan…. Erona että alkuun ei ole niin hedelmäinen aromi vaan se nousee suullisen edetessä. Täyteläinen, todella hedelmäinen ja sopivan ohuen makea banaani on jälkimakuna. Pienoinen mauste neilikka mahtuu myös mukaan joukkoon. Tulee esiin vasta lopussa. Omaperäinen vehnis. Positiivisesti PE 31.5.23

Post author: Pesiskoppari
Pesiskoppari
2 months ago
3.0
Ei mikään uusi suosikki mut ihan juotava.