Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Olu Bryki Raum
681 arviota
Olu Bryki Raum
Rauma, Finland


Onko tämä sinun panimo?
Rekisteröi panimosi ilmaiseksi ja hallitse panimosi tietoja Pint Pleasessa.
Rekisteröi panimo

Arviot

Post author: Jarno K
Jarno K
@ Olu Bryki Raum
20 hours ago
3.9
Yksi raumalainen vielä lasiin, samalla kun ymmärsin ettei Lindénin panimoa enää olekaan.. Onko tämä siis Rauman ainoa pienpanimo tällä hetkellä..? Vehnäolut on väriltään olkisen vaalea, kiva vaahto. Tuoksu yllättää, ei banaanisuutta vaan enemmänkin persikkaa 👍🏻 Suutuntuma kevyen hapokas. Maku tasaisen vaniljainen, hedelmäinen, ei liian hiivainen. Mainiosti erilainen vehnäolut!

Post author: Jarno K
Jarno K
@ Olu Bryki Raum
23 hours ago
3.7
Poikkesin Raumalla viime viikolla, jäi haaviin monta kivaa raumalaista ja myös muutama liettualainen olut. Ekana raumalaisten Pekko-sarjan IPA. Väriltään olut on sameahko, kuparinen. Vaahto vaalea, melko kuohkea. Tuoksussa on havuisuutta, hiivaisuutta. Suutuntumassa lämmittävää katkeroa ja poretta. Maku katkeroisen havuinen ja melko mieto. Aika kiva tuote, melko vähän näköjään vielä arvioitu. Käykääs Raumalla, helppo ajaa pihaan, miellyttävä miljöö ja erittäin ystävällinen pariskunta oluita myymässä 👍🏻 ilmeisesti tästä on julkaistu myös versio 2.0, tämä minun maistamani on ensimmäinen kehitysversio.

Post author: Jokinen
Jokinen
@ Olu Bryki Raum
4 days ago
3.0
Ruman samean ruskea ja lähes vaahdoton olut. Tuoksu on maltainen ja hiekkaisan rapea. Maussa karamellimaista mallasta, hiekkaista rapeutta ja lakritsamaisuutta, sekä salmiakkimaisuutta. Viljaisuutta, havuisuutta ja yrttisyyttä, sekä mietoa laktoosimaista makeutta. . Kuivakka, hiekkaisan rapea ja samalla kevyen makea. Mielenkiintoinen tuote.

Post author: Jokinen
Jokinen
@ Olu Bryki Raum
10 days ago
3.6
Kuparin värinen olut kuohkealla ja luonnonvalkealla vaahdolla. Tuoksu on havuinen ja kevyen hedelmäinen. Maussa pihkaisuutta ja havuisuutta. Sitruksista hedelmäisyyttä, hiivaisuutta ja karamellisuutta, sekä maltaisuutta. . Sellainen old school ipa pienellä west coast twistillä. Kuivakka, katkera ja maltainen, sekä kevyen karamellinen. Hyvä runko, maut tasapainossa ja muutenkin oikein toimiva tuote

Post author: Jokinen
Jokinen
@ Olu Bryki Raum
13 days ago
3.0

Post author: Osmo S
Osmo S
@ Oluthuone Kaisla
16 days ago
3.3
Tuhtia sahtia. Kotitekoisen omenamehun tuntu, banaania, kuiva.

Post author: Jokinen
Jokinen
@ Olu Bryki Raum
18 days ago
3.7
Samean kuparinen väritys ja vaahto on tiivis ja luonnonvalkea. Tuoksussa jevyttä metallisuutta, hunajaista makeutta ja karamellimaista maltaisuutta. Maku on karamellimaltainen. Viljaisuutta, toffeisuutta ja havuisuutta. Pehmeää hedelmäisyyttä ja hunajaista makeutta. . Toimiva apa. Hieman west coast ipamaisen karamellinen. Oikein maukas ja tasapainoinen.

Post author: Rudi
Rudi
@ Olu Bryki Raum
18 days ago
4.3

Post author: Rudi
Rudi
@ Olu Bryki Raum
19 days ago
4.5