Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Oslo Brewing Company
965 ratings
Oslo Brewing Company
Oslo, Norway

We approach beer through our love for Oslo and the fantastic opportunities and setting this city offers, during all seasons. We are putting the city on the map. And we’re using our beer to do so. We’re doing everything in the now. Our company is not based on thousand years of experience, but based on what beer is today and what our city is today. Oslo is extremely exciting. So is beer.

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Max2
Max2
2 days ago
3.6
Lähes pikimusta olut. Vaahto oli alkuun mukavasti,mut hävis todella nopeaan. Tuoksu kahvia,suklaata ja hyvää paahteisuutta. Lakritsia pienesti taustalla. Maku alkuun kahvinen taittuen suklaaseen. Syvää paahteisuutta ja lakritsi sieltä taustalta tulee,ois voinu olla enempikin. Pikkasen liian makea omaan makuun,mut siltikin oikein maukas Porter 👍

Post author: Vihreäkenkäinen Shrambo
Vihreäkenkäinen Shrambo
6 days ago
0.7

Post author: Jaitta
Jaitta
6 days ago
3.0
Pehmeä suutuntuma, kahvi ja suklaa jää maistumaan

Post author: Kari K
Kari K
8 days ago
3.3
Suklaa maistuu ,ja vähän lakritsia ihan ok.

Post author: Cavalera
Cavalera
@ Alko Idänpää
12 days ago
4.0
Lakritsisuutta, suklaisuutta sekä kahvin paahteisuutta tarjoava lähes musta Oslo dream porter on loistava kokonaisuus. Lakritsi sekä suklaan täyttää suun makunystyrät niin että tämä toimii jälkiruokana vallan mainiosti. Makeus vaikuttaa välillä jopa.liian häiritsevästi itelle mutta taas toisaalta se toimii tässä mainiosti. Vahva suositus ja tulen tutustumaan tämän panimon tuotteisiin uudestaan.

Post author: Jokinen
Jokinen
@ Alko Mikkola Prisma
12 days ago
3.8
Pikimusta olut, noin sormenvahuisella beigellä ja hyvin pysyvällä vaahdolla. Tuoksu on makean paahteinen, salmiakkinen ja jotenkin marjaisa. Maussa päällimmäisenä tuhti ja pehmeä lakritsa. Paahteisuutta, tervaisuutta ja tuhkaisuutta. Suklaata, kahvia ja jotenkin hentoa marjaisuutta. . Tuhdin lakritsainen ja paahteinen olut. Kevyt, mutta makua on runsaasti. Tasapainoinen. Mä pidän.

Post author: Klaus L
Klaus L
@ Radisson Blu Plaza Oslo
12 days ago
3.6