Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Heisala Craft Drink Company
242 ratings
Heisala Craft Drink Company
Finland

Previously known as Skärgårdscider.

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: MinnaS
MinnaS
@ K-Citymarket Palokka Jyväskylä
4 days ago
3.0
Mukava aidon siiderin tuoksu. Kylmänä jälkimaussa hieman liikaa hiivaa, mutta lämmetessään se hävisi. Omena maistuu kivasti, hieman happoja kaipaisin lisää.

Post author: Eve K
Eve K
@ S-market Wiklund Herkku
11 days ago
3.2
To-della makeaa! Kookos vyöryy kielelle kuin ylihinnoitellun ravintolan creme brulee. Todennäköisesti maistuisi paremmalta kesällä riippumatossa kuin näin pakkasella pyttipannun kaverina.

Post author: Jarnoko
Jarnoko
@ Prisma Tampereentie
16 days ago
3.5
Hyvinkin glögimäinen, ja pelkästään hyvällä tavalla. Omenan maku on makea ja hillomainen, johon neilikka ja kaneli tuovat tutun glögimäisen mausteen. Tasapainoinen juoma, jonka itse nautin kylmänä. Varmasti yhtä oiva myös lämpimänä.

Post author: Merineitomies
Merineitomies
24 days ago
4.2
Makea raikkaan omenainen. Voisi verrata omena limppariin. Omenan maku tulee hyvin läpi ja on sellainen tuorepuristetun makuinen.

Post author: Blackstarastronaut
Blackstarastronaut
@ Prisma Loimaa
2 months ago
2.7
En kyllä lainkaan tiennyt mitä odottaa, kun tämän ostin. Ostin kuitenkin. Suositus oli lämmittää tai jäähdyttää. Päätin jäähdyttää. No se sitten johti siihen, että sain kylmää omena siiderin väristä glögiä juodakseni. Ei se silti paha asia ole. Oikein maistuva glögi. En tiedä miksi luokittelu on long drink, muttei se haittaa kun ei sitä aina muutenkaan kaikkea tässä vaiheessa iltaa tajua. Aivan on hyvä. Lopulta aivan saatanan makea. Se ei ollut hyvä, mutta muuten. Edasin pari pykälää alemmas makeuden vuoksi.

Post author: Antza
Antza
@ Deli Baker's Lohja
2 months ago
3.5
Utuinen, keltainen juoma. Niukka valkoinen vaahto. Tuoksu makean omenahilloinen, mausteinen. Ainakin neilikkaa ja kanelia. Hennosti vaniljaisuutta. Maussa makeaa omenaa, neilikkaa, kanelia. Hillomaista makeutta ja mausteisuus kivasti lämmittää. Luulin ostaneeni siideriä mutta olikin lonkero. Kivoja, puhtaita makuja.

Post author: Antza
Antza
@ Deli Baker's Lohja
2 months ago
2.4
Kirkas, heleän vaaleankeltainen siideri. Hyvin niukalti valkoista vaahtoa. Kuivahko, melko niukka omenainen tuoksu. Suutuntuma väljähtynyt. Kuivahko, aavistuksen happaman omenainen maku. Jälkimaku hapan ja vetinen. Samppanjahiiva antoi odottaa että lasista löytyi kuplivaa joten pettymys oli valtava.