Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Duration Brewing
762 notes
Duration Brewing
West Acre, England


Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: Kohtalo P
Kohtalo P
@ Alko Ympyrätalo
6 days ago
3.5
Ihan ok vaikka omaan makuun liian kuiva ja pliisu.

Post author: Karmahii
Karmahii
@ Alko K-Citymarket Turtola
6 days ago
3.5
The second for snowy April's Friday. Nice hazy yellow beer, with yeasty sediment floating in it as also seen in the photo. Rapid white foam. Scent is mild, to citrus. Taste is mixture of sweet and bitter, fruity to oranges and peaches. Surprisingly mild considering abv. Easy ipa.

Post author: Tuukka P
Tuukka P
@ Alko Arabia
6 days ago
3.7
Norfolkilaista West Coast IPAa, eli Duration Brewingin Dripping Pitch, humalina Amarillo, Citra ja Columbus. Sumeahko ja tumman kellertävä olut, jolla tuoksussa greippiä ja karamellia. Maku katkera ja suutuntuma kuivahko, runko ylittää keskitäyteläisen. Greippinen WC IPA, kuovankatkeraa janojuomaa. Hieman tainnut päästö jo ikääntymään (arvioitu tölkitys 11/2023).

Post author: nietsrd
nietsrd
@ Alko Limingantulli, Oulu
6 days ago
3.8

Post author: Nipsun Oluet
Nipsun Oluet
6 days ago
4.0
Raikas sitruksinen tuoksu, maussa kiva hedelmä ja pirteän hapokas. Pehmeä jälkimaku.

Post author: Nikke
Nikke
7 days ago
4.0
Lasiinkaatuu kirkkaan keltaisen väristä olutta hieman valoa läpipäästävää . Noin kahdensormenpaksuisella eloisalla vaahdolla. Hieman sakkaa mukana Tuoksusta: Mangoa,persikkaa ja makeaa trooppistahedelmää. Melonisuutta ja rypäleisyyttä. Hunajaa kyllä tuossa myös.. Maunpuolelta freesiä mutta myös makean trooppista hedelmää,mangoa,perskkikaa ja ananasta. Makeaa Hunajamelonia ja myös cantaloupea Hunajaa tuossa maussa myös jonka jälkeen pientä ruohoisuutta ja kevyt katkero Runko on mukava jotenkin pehmeä ja monimuotoista. Vehnää ja kauraa reippaasti. vaikka alko hiukan puskee läpi Suutuntuma medium - eloisa ja monipuolinen. Yleistäjorinaa/viba: Mukavan erilainen ja erottuu massasta kylläkin. Harmiksi vaan alko hiukan alko puskee läpi

Post author: Jocceri
Jocceri
@ Alko Hämeenkylä
8 days ago
3.6
West Coast IPA jossa käytetty myös pihkaa 👌 Katkerot ottaa isoa roolia ja ovat mukana alusta loppuun asti. Ehkä vähän ahdistava ettei ne hellitä hetkeksikään. Ei oo mitkään mega pahat mutta pitävät otteessaan. Oisko se pihka mikä levittää ne suuhun.