Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
SOMA Beer
399 arviota
SOMA Beer
Spain

Girona, Catalonia

Onko tämä sinun panimo?
Rekisteröi panimosi ilmaiseksi ja hallitse panimosi tietoja Pint Pleasessa.
Rekisteröi panimo

Arviot

Post author: Jussips
Jussips
4 days ago
4.0
Täysi makupurkki, mangoista meininkiä. Tosi tuhti runko.

Post author: Jussips
Jussips
@ Hoptimaal
4 days ago
4.5
Todella hyvä, maukas ja pehmeätunnelmainen SOMA. Vähän, tai juuri sopivasti makeutta. Humalointi ei katkeroihin saakka yllä mutta tässä sitä ei jää kaipaamaan. Lisävolteilla olisi tullut lisäpisteitä.

Post author: Kinnune
Kinnune
@ Hophaus Kuopio
5 days ago
3.9
Humalat hyvin tuoksussa mukana. Pehmeä kokonaisuus, jossa Nelson Sauvin ja Mosaic erottuu eniten. Mieto hedelmäisyys häilyy siinä päällä, mutta mikään ei erityisemmin pistä esiin. Tasainen ja pehmeä kokonaisuus, helppo juotava.

Post author: Aaron_dante
Aaron_dante
@ La Black de Reus
5 days ago
4.0

Post author: Valen
Valen
@ Vendetta café
5 days ago
4.1

Post author: Toni Trash
Toni Trash
6 days ago
4.2
Comme une DIPA espagnole. Dans la série, une bonne bière et ça devrait aller mieux. Texture épaisse avec des saveurs très fruitées. Un nectar de houblons qui réveille les papilles. Une double avec un caractère affirmé. Pas la plus originale mais un spécimen remarquable.

Post author: Jussips
Jussips
@ Hoptimaal
6 days ago
3.5
Tuhti, holin maistaa aika hyvin. Vähän mandariinia, jälkimaku sitruksinen ja kivasti humaloitu.

Post author: Riku K
Riku K
@ K-Supermarket Kuninkaankulma
8 days ago
4.3
Ensi kosketus tähän hypetettyyn panimoon. 2.1.24 tölkitetty. Hyvää on vaahto. Pysyy ok vaikka aavistuksen isoa kuplaa. Väri on röyhkeän hieno. Oikein harmaan keltainen ja paksun samea. Tuoksussa perus ananas, mango, sitrus. Kaikki tuoreena. Seetriä, hedelmän kuorta. Ananas ja mango kyllä eniten pinnassa. Oikein kirpeän trooppinen ja raikas. Maku on aika kova. Kirpeä ja pehmeä samaan aikaan. Mango ja ananas maistuu hienosti. On kyllä pehmeä ja tuore. Todella kova 5% sumubisse. Makua on ja runkoakin yllättävän hyvin. Upea tasapaino. Mikä parasta niin juotavan kuiva mutta erittäin hedelmäinen. Sitrusta myös. Katkeroa en juurikaan ole. Vain humalan kirvelyä vähän suussa. Loppu maussa hienosti seetriä ja hedelmän kuorta. Joku ananaksen kuori. Kovimmasta päästä kauppa oluita mitä juonut. Ehdoton suositus. Pikkuisen hiipuu maut jos lämpiää kunnolla. Semi viileä paras.

Post author: Kibe
Kibe
@ Juova Hanahuone
11 days ago
4.1