Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
96 ratings
Hallonmäen Siideripanimo Oy
Finland

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews with text or photo

Post author: Ltn. NaCl
Ltn. NaCl
26 days ago
3.5
Hapokas alku taittuu jännään ”omena-irtokarkki-sour” makuun ja niiden yhdistemä jää jälkimakuna suuhun viipyilemään. Erikoinen, eikä yhtään hullumpi, makumaailma. Ehkä hitusen pistävä hapokkuus.

Post author: Ltn. NaCl
Ltn. NaCl
2 months ago
3.1
Mustikka-vadelma maistuu yli siiderin siinä määrin että sokkona olisi voinut kuvitella juovansa myös vähemmän hapanta souria. Pastörointi varmaan muuttanut pienen makeuden tuhdimman pyöreäksi, joten ei mikään raikas tapaus vaan mielummin syksyisen tumma makumaailma. Mukava ja miellyttävä juoma yhtäkaikki.

Post author: Ltn. NaCl
Ltn. NaCl
3 months ago
2.6
Inkivääri ja siideri eivät omaan makuuni tasapainossa. Inkiväärin alkupuraisu on mukava, mutta kuiva ja jopa vetinen siideri ei tue kokonaisuutta vaan jättää sen valjuksi. Tuhdimmalla (puolikuivalla/-makealla?) siiderillä lopputulos olisi varmasti mielenkiintoinen.

Post author: RQuu
RQuu
@ Raala
5 months ago
4.5
Aidon omenan maku, täyteläinen.

Post author: Mahti-Jortikka
Mahti-Jortikka
@ Panimoyhtiö Tuju Myymälä
5 months ago
3.8
Hapan, kuiva ja erittäin omenainen. Aivan kuin tuoretta omenamehua joisi. Todella hyvä siideriksi juuri tämän autenttisen maun ansiosta. Tätä voisi hörppiä vaikka kokonaisen pullollisen.

Post author: Mahti-Jortikka
Mahti-Jortikka
@ Panimoyhtiö Tuju Myymälä
5 months ago
2.7
Erittäin hapan ja kuiva. Omena maistuu todella runsaasti. Omenaa on todennäköisesti käytetty erittäin paljon tähän. Menee omaan makuun liian kuivaksi ja happamaksi, mutta suuri plussa aidosta omenan mausta.

Post author: Juho Peltola
Juho Peltola
7 months ago
4.8
Pullosta juotuna erittäin pätevä. Uutuus panimo minulle. Tarpeeksi kuiva ja hapan aromi minulle. Inkivääri tuo loistavan vivahteen loppuun ja pistävyyden alkuun. Pirteä ja raikas siideri. Hieno tuote! #hallonmäen