Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Original Stormtrooper Beer
1351 ratings
Original Stormtrooper Beer
Banbury, England

Our craft beer is exclusively produced by an elite garrison of hop shock troops, stationed at Vocation Brewery in Hebden Bridge. One of the UK’s leading craft breweries, they produce beers with a focus on American hops. We couldn’t be prouder and luckier to have them brewing our beers for us.

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Jussips
Jussips
@ 5piste5 x Myrrys
6 hours ago
0.5
Melkoinen kilju.

Post author: Kolibri91
Kolibri91
3 days ago
2.6
—-Ekakerta—- Ulkonäkö, hieman tummempi, kellertävä ja samea neipa, vaahto on hieno ja hallittu mutta katoaa todella nopeasti. Täytyy sanoa että vaahdon koostumus on kyllä todella nätti vaikka se katoaakin lähes välittömästi! Aromi, hieman pilaantunutta vihannesta joka peittää paljon tuoksuja allensa, mistähän tämä johtuu, päivämäärää riittää reilusti ensi vuoden helmikuuhun asti. Tuoksussa myös greippisyyttä, mutta tuo pilaantunut vihannes kyllä häiritsee aikapaljon, testataan. Maku, hieman lattea ja ei mitenkään erityisen miellyttävä. Maussa tulee esiin tuo sama pilaantunut vihannes joka latistaa muut maut allensa, koostumus ja suutuntuma on erinomainen. Tuntuu vähän siltä että vesi itsessään on jotenkin erilaista kuin esim suomslaisissa neipoissa. Tämä on hieman tunkkainen kokonaisuutena… on tässä toki hyviäkin puolia, runko on pehmeä ja täyteläinen ja se yhdistettynä kirpsakkaan jälkimakuun luo kivan piristävän kombon, pilaantunut tuoksu ja maku sen sijaan pakottavat arvion alemmas kuin mitä ulkonäön perusteella odotin.

Post author: G-hamaa
G-hamaa
@ Alko, Koivistonkylä
6 days ago
3.3
Helppo ja maukas. Ei esitä ihmeitä, mutta ei myöskään petä.

Post author: Lasis
Lasis
@ Alko Verkkokauppa
15 days ago
3.4
Sameahko keltainen. Kuohkea valkea vaahto. Tuoksu hedelmäinen. Maku pehmeä hedelmäinen, ananasta, mangoa, sitrusta ja humalaa. Hyvä olut.