Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
55 ratings
Nöösker
Estonia


Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews with text or photo

Post author: Clarkson
Clarkson
@ Estonian Craft Beer Club
5 months ago
3.4
Hunajainen happomarja mead. Ensi puraisu tähän kategoriaan, ja tämä ainakin vaikutti mukiin menevältä.

Post author: orson
orson
@ Estonian Craft Beer Club
2 years ago
3.0
Aika karamellinen tuoksu. Suutuntuma hiilihappoinen, kevyt ja hieman alkoholinen. Runko pettää. Maussa makeutta, karamelliä, alkoholia, mallasta ja tammea. Tämä brittityyli on parhaimmillaan, kun alkoholit on siellä jossain vitosen tienoilla. Näin jytynä menee helposti tyylin idea ohi. Varsinkin kun runko on selvästi siellä kevyempien versioiden tasolla.

Post author: Linc47
Linc47
@ Estonian Craft Beer Club
2 years ago
3.5
God ipa med smak av granskott. Väldigt speciell.

Post author: Juski
Juski
@ Estonian Craft Beer Club
2 years ago
2.5
Eilen hörpitty tortillojen kera. Rapaisen ruskeaa olutta runsaalla vaahdolla. Tuoksusta selvästikin erottaa kuusenkerkät. Lisäksi rukiisuutta ja pientä makeutta humalalla säestettynä. Suutuntuma täyteläinen. Maussa ruista, pihkaisuutta, kuusenkerkkää, humalaa ja aavistus leipäistä & siirappista makeutta. Lämmetessä makeus korostuu. Jälkimaussa kuusenkerkkää sekä katkeroa. Kuusenkerkät ehdottomasti plussaa maussa, mutta ei tämä nyt mitään suurempia riemunkiljahduksia aiheuttanut. Ehkä tähän olisi voinut jotain hedelmäisyyttä kylvää lisää joukkoon.. Muistelisin, että nämä Nööskeriltä aiemminkin maistamani oluet olivat samankaltaisia maun suhteen ja selkeä panimon oma maku erottuu. Saattoi nyt myös osua fiiliksen puolesta väärän saumaan tämä, mutta nyt tähän paikkaan tämä(kin) on sarjassa "ihan juotava, mutta eipä oikein muuta".

Post author: Sami J
Sami J
2 years ago
1.0
Ihan täyttä skeidaa. Holi puskee läpi kovemmin kuin ryssä ukrainaan

Post author: nietsrd
nietsrd
@ Estonian Craft Beer Club
2 years ago
3.4

Post author: Ilkka P
Ilkka P
@ Estonian Craft Beer Club
2 years ago
3.0
Makeahko. Vahva. Maltainen. Hivenen katkera.

Post author: Conoseur
Conoseur
2 years ago
3.9
Kuusi on tämän IPAn sankari, oikein tervetullut IPA variaatio mutta jos ei välitä kuusenkerkän mausta kannattaa pysytellä kohtuullisella etäisyydellä tästä

Post author: Mulder
Mulder
@ SIP Tallinn
2 years ago
5.0
Tämä on todella hyvä brown ale! Vahvuutta ja syvyyttä ja hyvää jälkimakua löytyy... ja juu tammisuutta!

Post author: Juski
Juski
@ Estonian Craft Beer Club
2 years ago
3.5
Pitkästä aikaa brown alea (kai?). Joutui nyt pettymykseen (futis, SJK, 'nuff said?) ottaa vielä yhden kaapista.. Huomenna sitten mukava rankaista pyörälenkillä itseä yay. No mutta se olut.. Punaruskeaa olutta parin sormen paksuisella, samettisen tiiviillä vaahdolla. Tuoksu karamellinen, maltainen, tamminen, mausteinen, aavistuksen hapan. Aivan mielenkiintoiset tuoksut. Suutuntuma alkuun valitettavan kevyt ja vetinen, mutta lämmetessä tämä onneksi tasoittuu ja olut muuttuu jopa oikein miellyttävän tuntuiseksi suussa. Alkoholi menee ns. ikeniin. Maultaan maltainen, paahteinen, hieman kahvinen, tumman siirappinen, kevyesti tummaa suklaata, hiukan karamellinen (tuoksussa enemmän esillä), mausteinen (vaniljaa ehkä), kevyen savuinen ja runsaan puinen/tynnyrinen. Jälkimaku maltainen, alkoholinen, paahteinen ja puinen. Lämmetessään, kuten jo sanottua, suutuntuma paranee, mutta olut tuntuu myös menettävän aavistuksen runsaahkosta makupaletistaan aikansa lasissa seisoessaan.  Mielenkiintoinen, potentiaalia omaava olut, joka kuitenkin hieman lässähtää.. Loppujen lopuksi vaan liian kevyt rungoltaan ja alkoholi puskee tämän(kin) vuoksi liiaksi esiin. Puuta tässä on paljon! Mutta kylläpä tämän kiskoisi toistekin kitusiinsa.