Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
40 ratings
Browar Sarabanda
Poland

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews with text or photo

Post author: Arnaud
Arnaud
@ ABinBrew
13 days ago
3.5
Elle n'a que West Coast dans le nom, malheureusement pas dans la bière après elle reste bonne tout de même.

Post author: Lasis
Lasis
@ Piwne Mosty
1 month ago
3.2
Sameahko, keltainen. Valkeat vaahdot. Tuoksu sitrusta. Maku pehmeä hedelmäinen, mandariinia, mansikkaa ja kookosta(BB30/7/23) Hyvä olut.

Post author: Igunator
Igunator
@ Piwne Mosty
2 months ago
2.6
Nyt osui lasiin aika tyhjänpäiväinen tuote, tämä ei maistu oikein miltään. Tosin on myös varsin helposti juotava samasta syystä. Tuoksu on hyvin mieto, aavistuksen makea ja hentoa aromihumalaa löytyy. Maku on kevyen maltainen ja melko vetinen, vähän kuin jossain kotimaisessa bulkki-ipassa. Jälkimaussa maistuu citra ja mosaic mutta aika miedosti, kyllä humalaa olisi pitänyt lisätä keittoon selvästi enemmän. Ei jatkoon.

Post author: Max L
Max L
@ White Whale
2 months ago
4.0
Très bonne cette IPA polonaise avec son mariage Simcoe Citra. Beau nez fruité, robe hazy avec sa petite amertume bien dosée. Vraiment bonne cette quille.

Post author: Juuso S
Juuso S
2 months ago
1.5
Ei toiminut mulle yhtään. Humalointi pääosassa, mallas tai muu ei niinkåån.

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ Piwne Mosty
4 months ago
4.4
Kolmen sormen vaahto. Laskee hitaasti. koko matkalta tarraava isojakoinen pitsi. Keltaista marjaa, mangoa, myös yrttisiä sävyjä tuoksussa. Väri täysin samea mango. Maku kermaisen mangoinen, viljainen karheus tuntuu sopivasti. Ananasta löytyy myös, keltaiset marjat myös vahvat. Yrttiset sävyt, etenkin salvia maistuu. Hyvä on! Mehuinen, mutta myös viljat tuntuu. On tosi hyvä kyllä!

Post author: Igunator
Igunator
@ Piwne Mosty
4 months ago
3.2
Tölkki oli ottanut vähän hittiä matkalla, mutta tuote oli onneksi kuitenkin kunnossa. Harmi vaan että kyseessä ei ole kovin kaksinen juoma. Väri on täysin samea ja tumman keltainen. Tuoksu on melko vaisu, lähinnä kevyen hedelmäinen ja makeahko. Makua hallitsee voimakas humalointi ja kokonaisuus on hieman vetinen, runko voisi olla tuhdimpi. Jälkimaku on voimakkaan katkera, lähes hapan.

Post author: PaikkarinkadunParoni
PaikkarinkadunParoni
5 months ago
3.7
Näyttää ihan appelsiinituoremehulta. Ai että, mukava hedelmämehu. Tuoksussa hitusen ylikypsää hedelmää. Makumaailma appelssiinimainen ja kääntyy sitruunaiseen loppua kohden. Hitusen kuivakka ja pitkä loppumaku. Laatubisseä Puolasta

Post author: Kapteeni Suurleuka
Kapteeni Suurleuka
@ Piwne Mosty
5 months ago
3.3
Kylläpä on maukas ja kiva olut. Maistuu kesäiseltä ja humalaiselta, pehmeä mutta vähän tunkkainen. Kyllä puolas osataan.

Post author: Lasis
Lasis
@ Piwne Mosty
5 months ago
3.7
Samea, kirkkaankeltainen. Valkeat vaahdot. Tuoksu sitrusta. Maku kuiva, kirpsakka greippine ja hedelmäinen(BB2/2/23) Hyvä olut.