Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Laugar Brewery
2648 Bewertungen
Laugar Brewery
Gordejuela, Spain


Ist das deine Brauerei?
Registriere deine Brauerei GRATIS und behalte die Kontrolle darüber, wie dein Unternehmen bei Pint Please präsentiert wird!
Registriere deine Brauerei

Bewertungen

Post author: Sami
Sami
10 days ago
4.0
Tää on aika hyvä Tuju, makean paahteinen

Post author: Juho K
Juho K
@ Olutravintola Pikkulintu Myyrmäki
10 days ago
4.0
Kuvassa vasemmalla. Tosi kivan tujakka, makea, palaneen paahteinen ja syvä (tynnyrikypsytys onnistunut). Ehkä liian alkoholinen jälkimaku omaan makuun.

Post author: Juho K
Juho K
@ Olutravintola Pikkulintu Myyrmäki
10 days ago
3.9
Keskellä. Herkullinen kypsytyssekoitus Port-viinitynnyriä ja viskitynnyriä. Aluksi tästä huomaa makeuseron tuohon äsköiseen, kevyempään Imperial Stouttiin. Sitten iskee paahteisuus ja tynnyrien maut (oikeestaan kerroksittain). Välillä maku on liiankin alkoholinen, hammastahnaisen fluorinen, tujakka. Jälkimaku on kuitenkin kummallisen lyhyt, oikeastaan vain makeus jää pyörimään suuhun, viski maistuu lopulta vähän. Tästä jää sekava fiilis, aluksi tosi hyvän täyteläinen ja lämmetessään hammastahnan maku pääsee pinnalle...

Post author: Juho K
Juho K
10 days ago
3.7
Oikealla. Ohuen makea, kaakaoinen ja hitusen kahvinen, oikeestaan aika kuiva Imperial Stoutti. Omaan makuun ei ole tarpeeksi makeutta ja paahteisuuttakin saisi olla enempi. Lämmetessään tulee pientä kitkeryyttäkin jälkimakuun.

Post author: Gustavo
Gustavo
@ Vivalabirra
15 days ago
3.4

Post author: Lassux
Lassux
@ Alko Sokos Jyväskylä
16 days ago
4.0

Post author: Lyde
Lyde
17 days ago
4.0
Deep coffee chocolate👍🏻