Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
2121 ratings
Cervisiam
Norway


Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews with text or photo

Post author: Djey
Djey
@ Craft Beer Shop
3 days ago
3.8
Très pimentée, mais plutôt bonne! Ils savent y faire, ces norvégiens!!

Post author: Tuukka P
Tuukka P
@ Olutravintola Oljenkorsi
21 days ago
3.3
Mangolla maustettu Berliner Weisse, eli Cervisiamin Enough to Make a Mango Sour. Mangoa, mangoa ja mangoa, sitä riittää tuoksussa, maku levyen happama, kokonaisuus juotava. Parasta ennen valitettavasti jo parin viikon päässä, joten tämä on auttamattomasti parhaat päivänsä siis nähnyt. Toimi nytkin, joten pitänee napata uusintamaisteluun, jos tuore tapaus sattuu nenän eteen.

Post author: Laurent_AnotherDay
Laurent_AnotherDay
27 days ago
4.0
Imperial Stout aux café et sirop d'érable, dont les arômes se retrouvent bien au nez et en bouche. Les 12% ne se font pas ressentir plus que ça. Excellent ! 🤘

Post author: Djey
Djey
@ Craft Beer Shop
28 days ago
3.8
En tant que fan inconditionnel de Nirvana, j'attends énormément de cette bière. Vraiment pas mal du tout. Je réalise que les estoniens ne sont pas les seuls à être excellents en imperial stout / imperial pastry stout, les norvégiens assurent un max également!

Post author: Djey
Djey
@ Craft Beer Shop
1 month ago
3.3
Sympa mais pas extraordinaire. Je n'arrive pas à trouver la coco, peut-être une fois un peu réchauffée...

Post author: Tuukka P
Tuukka P
@ Olutravintola Oljenkorsi
1 month ago
4.1
Cervisiamin ja Sudden Deathin yhteispanona syntynyt Imperial Pastry Stout, Cookies & Scream, mausteena vadelmapyreeta, vaniljaa ja raakasuklaata. Tummaa ja täyteläistä, tuoksu on kuin vadelma-suklaakakkua nuuhkuttelisi, paahdetta ja kahvia hitusen taustalla. Maku odotetun makea, katkeroa hitusen kuitenkin tasapainottamassa, eli ei eksytä äklötason puolelle. Mielenkiintoinen ja omalla tavallaan onnistunut tapaus, parhaimpia leivosstouteja, jota tullut maisteltua.

Post author: Eve K
Eve K
@ Ølfest 2022
2 months ago
3.5
Ølfestien ensiolut. Paksu ja todella makea, hunajainen ja hedelmäinen. Olen maistavinani mangoa, ananasta, guavaa ja hieman passionhedelmää.

Post author: Roni R
Roni R
@ Barski Kaivopiha
2 months ago
4.5
No nyt oli jännittävä ja todella hyvä! Pekaanipähkinä ja kaneli tulee todella selvästi esille, vähän paahdetun makuisena. Punaista marjaa. Gosen suolaisuus sopii tähän hyvin. Hyvä happamuus. Tätä suositeltiin minulle ja suosittelen itse muillekin.

Post author: Laurent_AnotherDay
Laurent_AnotherDay
3 months ago
4.0
Neipa des norvégiens de Cervisiam, aux trios de houblons Sabro, Mosaïc et Citra, sur des notes de vanille, fruits tropicaux... Excellente, presque pas suffisante dans ses 33cl ! 😏