Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Left Handed Giant Brewing
1412 notes
Left Handed Giant Brewing
Bristol, England

Independent brewing in the heart of Bristol; serving the freshest beer

Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: Riku K
Riku K
@ K-Supermarket Kuninkaankulma
3 days ago
3.9
Vähän höttöä vaahtoa tarjolla. Isoa kuplaa ja nopeasti häviävää. Väri on mukavan keltainen ja samea. Tuoksussa sitrusta, greippiä, kypsä mango ja ananas. Mukavan raikas ja hedelmäinen. Aprikoosia ja persikkaa. On kyllä miellyttävän makuinen olut. Heti iskee öljyistä suutuntumaa. Hei, ja tämä on gluteeniton. Pisteet siitä. Ei turvota niin paljon. Kohtuu raikas, juotavan katkera. Kuiva ja hedelmäinen. Greippiä hennosti, ananas, havuja myös. Helppo juotava. Makuja ihan jees vaikka hento runko. Aavistuksen raikkautta silti kaipaisin lisää. Kalkkisuutta. Kyllä tämä hyvä on. Lämmetessään jotenkin pehmenee ja raikkautta tulee lisää. Alkuun kaipasi vähän raikkautta mutta loppua kohden oikein miellyttävä olut. No, ihan inansa se raikkaus uupuu. Muuten hyvä bisse. Ehkä tuo havuinen greippi vähän vie raikkautta pois. 26.2 tölkitetty joten ei tämä vanhaa ole.

Post author: Pistoloulou
Pistoloulou
@ L'Atalante
6 days ago
3.8
Trempé les lèvres, great

Post author: Karl G
Karl G
@ The Beer Stop
11 days ago
4.4
Really tasty rounded ale. Liking this a lot.

Post author: vautere
vautere
@ Graali
12 days ago
3.7
Komea neipa, missä maku vastaa väriä. Ei liian makea vaan reipas trooppisuus ja loppu puraisu.

Post author: Leif C
Leif C
@ K-Supermarket Nummenpakka
12 days ago
3.5
Sormenleveyden verran vaaleaa vaahtoa samean persikankeltaisen valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu kepeän hedelmäisen appelsiinisen sitruksisen pajuisen greippisen mehevältä ja maistuu makean rapsahtavan sitruksisen pajuisen greippisen mehuisalle, kolme ja puoli bojoo. PE: 27.08.24.

Post author: Leif C
Leif C
@ K-Supermarket Nummenpakka
12 days ago
3.5
Sormenleveyden verran vaaleaa vaahtoa samean aprikoosinkeltaisen valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu kepeän hedelmäisen sitruksisen lepposalta ja maistuu kepeän rapsahtavan makeahkon sitruksisen appelsiinisen pajuisen pihkaisen lupsakalta, kolme ja vartti ylöspäin. PE: 26.08.24.