Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Fated Farmer: Asian Pear 6.9%, Trillium Brewing Company, United States
15 notes
3.9
Fated Farmer: Asian Pear
6.9% Sour / Wild Ale
Fresh asian pears sourced from Lookout Farm in nearby Natick, Massachusetts lend this rendition of Fated Farmer a crisp, light body and slightly hazy, straw colored appearance. A juicy nose of peach, apple, and a woody pear scent lead way to a tart, crisp palate bursting with pear and a light lingering sweetness. Fated Farmer Asian Pear is tangy, crisp, and delicious.

Avis

Post author: Gustavo
Gustavo
@ Vivalabirra
3 months ago
Fated Farmer: Asian Pear, United States
4.0

Post author: Noora W
Noora W
@ Ant Fest 2022
1 year ago
5.0

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
2 years ago
Fated Farmer: Asian Pear, United States
4.2
Peli-iltaa ja parempaa olutta. 2018 pullotettua Trilliumia. ULKOASULTAAN olut kullanruskeaa ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU on kirpeä, tamminen, mustaherukanlehtinen ja päärynäinen. MAKU on kirpsakka. Persikkaa, tammisuutta, mustaherukanlehteä ja vähän ehkä suolaisuutta. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja keskiasteisesti hapotettu. Aika hauskaa vetoa taas Trilliumilta. Tää on vaikea kuvailla, mutta oikeesti aika vivahteikas.

Post author: Lauri
Lauri
@ Malja
2 years ago
Fated Farmer: Asian Pear, United States
4.7
Rusehtavanoranssista ja sameahkoa. Kepoinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu käyneen ja happaman hedelmäinen (päärynää, omenaa), tallinen ja hikinen. Maku makeahkoa ja hyvin hapanta hedelmää (vihreää omenaa, päärynää), hiivaisen aromaattinen, etikkainen, hikinen, suolainen ja katkerahko. Hyvin runsaat, överit ja hyvät maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja kuivakka. Kuin lambicia, mutta vielä parempaa. Äärimmäisen kova olut!

Post author: JSJ
JSJ
@ Malja
2 years ago
Fated Farmer: Asian Pear, United States
4.1

Post author: orson
orson
@ Malja
2 years ago
Fated Farmer: Asian Pear, United States
4.2
Tasting 5 Edit---> Muistikuvat oluesta seuraavana päivänä: Elegantti, tyylikäs, kuohuviinimäinen, ryhdikäs, laadukas ja selkeä. Tässä lisätyt hedelmät ei varasta pääosaa, vaan ovat mukana tukemassa laadukasta ja hapanta kokonaisuutta.

Post author: vautere
vautere
@ Beer Republic | Bangkok
3 years ago
Fated Farmer: Asian Pear, United States
4.0
Nyt on hyvä hapot kohdillaan. Häivähdys omenaa ja persikkaa.

Post author: Gybbis
Gybbis
@ Alko Oulu Keskusta Pekuri
3 years ago
4.0
Vähän semmoinen päärynäsiideri alla. Hyvää ja tehokasta.

Post author: God-Emperor's Wraith Form
God-Emperor's Wraith Form
@ Drikbeer
3 years ago
Fated Farmer: Asian Pear, United States
3.7
Yup, pear has definitely worn off since last time. Wild, tart, sour, vinous still. Time likely has made it less juicy, though it still retains a bit of that sweetness from pear. Bit too sour now without the juiciness. Don't like this downgrading fivers thing, but gotta go with it 😔 Don't like the trend of these wild ales possibly being better enjoyed fresh either.

Post author: Niko O
Niko O
@ Beerdome
3 years ago
4.3
Hieman samean keltainen olut tuottaa reippaan parin sormen vaahdon, joka häviää hyvin nopeasti kokonaan pois. Tuoksu on hyvin raikkaan omenainen, päärynäinen, hieman lakkainen, kirpeän marjainen ja aavistuksen tallinen. Runko on keskitäyteläinen, raikkaan hiilihappoinen ja todella happaman makea. Maussa on tuoksun mukaan runsaasti raikkaan kirpeitä omenia, makeita päärynöitä, hieman lakkaa, tyrniä, vaaleita marjoja ja aavistus hiivaisuutta. En voi sanoa yhtään liikaa, kuinka raikkaan hapan tämä kokonaisuus on. Maku on ehkä pääosin omenainen, kuin päärynäinen, mutta parempi puolisko kertoikin oikeita aasialaisia päärynöitä syöneenä, että se onkin ihan hedelmänä just samanlainen. Kieltämättä todella hyvä villihiivaolut.