Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
10 ratings
3.3
Mind On My Honey
10.2% Imperial Stout

Reviews with text or photo

Post author: Rompsa
Rompsa
2 years ago
2.5
Erittäin vahva kahvi hieman konjakkimainen haju. Vaahto mitään sanomaton ohut. Hieman suklaata, rypälettä. Maku alkuun kirvelevä tämän jälkeen hieman toffeinen ja kahvi ehkä vähän jopa chilinen. Todella tuima. Alko ei kuitenkaan liikaa maistu. Jälkkärinä menee.

Post author: orson
orson
@ Hop Burns & Black
3 years ago
3.8
Chili dominoi tuoksua. Tuoksussa myös hunajaa ja savua. Suutuntuma matalahiilihappoinen, pehmeä, aika runsas ja makea. Maussa savustettua chiliä todella reilusti, lisäksi hunajaista makeutta ja unkarilaista paprikaa. Jälkimaku lämmittävä, chilinen ja sokerinen. Johan on taas jännä. Savu, chili, hunaja stout. Pakko jonkin verran chilien ystävänä tykätä.

Post author: Maxime D
Maxime D
@ Bières Cultes Cardinal
4 years ago
4.0
Un léger goût piquant et un bon goût de miel! Assez fluide en bouche. Légère en café.

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ BrewDog Webshop
4 years ago
4.0
Musta väri. Vaahto olematon. Tumman paahteinen, aavistuksen vaniljainen ja reilun kahvinen, lakritsainen ja hasselpähkinäinen tuoksu. Myös aavistus colaa. Reilun makea, lakritsi ja fariinisokeri esillä. Toffee vahvana. Colamaisuus läsnä myös maussa. Hitunen tervaa ja hikkoria. Chilisyys selkeä - piti tarkistaa ja sitä löytyy aineluettelostakin. Makeus melko ylitsevuotava. Barbequekastikemäisyys voimakas. Liköörisyys nousee lopussa yli. Hikkori lopussakin vahvana. Makeus enemmän pihkan ja meden makuinen kuin hunajan, mutta olemus tahmean hunajamainen. Todella makea, öykeä. Chili tuo ryhtiä. Makeus liiallinen mutta muuten tykkään.