Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
12 ratings
3.9
Jumper Kitten
10.5% Imperial Stout

Reviews with text or photo

Post author: NonoDup
NonoDup
3 years ago
4.1
J'adore cette bière. C'est fort, goûtu, épicée. Une bière de digestif au bord du brasero. Putain, vivement l'été et la fin du confinement.

Post author: Lasu P
Lasu P
3 years ago
4.3
Aijai, viimeinen Espanjasta tuliaisena tuotu olunen saa luvan kaatua kurkusta alas. Pikimustaa, runsasta "liejua". Makea, siirappimainen ja kevyesti savuisen paahteinen. Tosi hyvä makusteluolut kaikenkaikkiaan. Etiketin perusteella tuli valittua tämä ja hyvä niin, muuten olisi saattanut jäädä puotiin pölyttymään.

Post author: Carcue
Carcue
3 years ago
4.1
stout contundente y muy equilibrado, sin chocolate, sin café, negra pura

Post author: Jaico R
Jaico R
@ Pub la tierra
3 years ago
4.5
Aromática y con buen cuerpo

Post author: Juho K
Juho K
@ Boxbeers.com
3 years ago
3.9
Kaatuu lasiin sysimustana, semivoimakkaan tummanruskean vaahdon saattelemana. Tuoksuu salmiakkiselta, paahteiselta ja imelältä. Maku on todella imelä, siirappinen ja mämminen, tujakan kahvinen, paahteisen maltainen, hiukan jopa salmiakkinen ja pippurinen. Jälkimaku on jotenkin kitkerä, joka hallitsee makua kahvin tai maltaan siirappisuuden sijaan. Harmittavasti epätasainen fiilis jää rungosta, vaikka paksu ja helposti juotava olut onkin. Pientä vaniljaa sekaan, niin olis jo tosi jees!

Post author: Merchan
Merchan
@ Cervecería Boulevard
3 years ago
5.0

Post author: Juovo
Juovo
@ De Bierliefhebber
4 years ago
4.5
Espanjan maalta uusi panimo omalle kohdalle ja tuttuakin tutumpi Imperial Porter lajina, pannaas harrastaen. Kypsytetty paahdetuissa Semillón tynnyreissä. Lasiin kaatuu aivan musta liemi, ei valonkaan edessä halua antaa itsestään lävitse juuri mitään. Vaahto on siirapinruskea, samettinen, oluen pintaan nopeasti tyyntyvä mutta kestävähkö kertuuma. Tarttuu samettisena lasiin valumaan hitaasti kohti omiaan. Tuoksu on hienolla tavalla tumman paahteisen maltainen, mämminen, rukiinen, ohrainen, luumuinen ja karamellinen. Lakritsia, vahapintaista lehteä, vaniljakermaa, murskattua yrttiä, kaakaota, tummaa suklaata, nibsejä, märkää tummaa puuta ja tummaa siirappia. Jotenkin kauas kadonnut tuoksu, jollaisia on vain muistoissa. Maku on yhtä reilun rikas; paahdettua kahvipapua, espressoa, tummaa suklaata, vaahterasiirappia, tiukkaa maltaisuutta. Ruskeaa karamelliä, tammea, märkää muutakin puisuutta, punaviinisyyttä, ohraa, mämmiä, lämmintä ruisleipää. Hentoa hedelmäistä savuisuutta ja humalaista kypsynyttä kukan terälehteä. Jälkimaku on suklainen, mämmisen karamellinen, aprikoosinen, paahteinen ja maltainen. Suutuntuma täyteläinen, matalahappoinen ja öljyisen takertuva. Tässä oluessa on sitä jotain, mitä muistaa juoneensa ennenkuin tähän maailmaan alettiin synnyttämään isoja oluita. Puhtaan alkuperäinen, mutta täyteläisen monipuolinen ja rikas.