Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
17 ratings
3.9
Patrons Project 7.06 DDH Double IPA
8.2% Imperial IPA / Double IPA
Double dry-hopped double India Pale Ale with Idaho 7, Citra BBC, and Mosaic "We've admired the beers from Copenhagen based Gamma Brewing for a while. They've quietly gone about raising the bar in their home country so it was great to welcome them to Holbeck too put together this big double IPA.This beer is also our first time brewing with the US hop variety Idaho 7; a fairly new kid on the block with a growing reputation for its contribution to the IPA style. We’d heard that it practically drips with tropical and stone fruit flavour, backed up by plenty of pine, so we were excited to see what it would present when backed up with the trusted combination of Citra and Mosaic.The grist is packed with malted and flaked oats for a robust mouthfeel, plus some carapils to bring some unfermentable dextrins to the wort. We whirlpool hopped with Mosaic as it contributes more of a dank character alongside soft berry notes before fermenting with our IPA yeast of choice. Then a substantial 30g/l dry hop, led by Idaho 7, as 50% of the hop bill. Expect a resinous IPA packed with ripe mango, zesty citrus and a countering spike of dank pine. " Part of the Northern Monk Patrons Project. Brewed by Northern Monk in collaboration with Gamma Brewing & Esben Bøg Jensen

Reviews with text or photo

Post author: Vaara
Vaara
@ Rooster
3 years ago
2.8
Hieman samea ja sitruunainen.

Post author: Tuomas
Tuomas
@ Beerdome
3 years ago
4.2

Post author: Ipanas
Ipanas
@ Rooster
3 years ago
4.2
Ai että mikä mehuisa DIPA. Sakea, kellertävä ilme, kermainen valkoinen vaahto jää reunoille. Tuoksussa raikas hedelmäpommi; ananasta, persikkaa, mangoa, aprikoosia ja hieman yllättäen minttua. Sama hedelmäinen runsaus jatkuu maussa, hieman enemmän yrttiä ja greippiä maussa kuin tuoksussa. Suussa virkistävän runsas, mehumainen ja pehmeän täyteläinen. Alkoholi täysin piilossa. Suuret odotukset oli tälle dipalle ja olihan tämä makoisa DIPA. Minttu ja joku muu hieman erikoinen aromi mukana, mutta muuten on herkkua.

Post author: muikku3
muikku3
@ Beerdome
3 years ago
4.2
Northern Monk ja projekti 7.06 lasissa🍺.Tykitelty Idaho 7,Citralla ja Mosaic humaloilla.(BB 16.1.20) Tuoksun puolella kirpsakampaa sitruunaa,jotain marjaisempaakin vivahdetta mitä en tunnista ja ananas vilahtaa myös. Nam 🤩🍺... Onpas mukavan makeahkoa paksun täyteläistä Dipaa👌🏻.Taas olisi tarjolla trooppisempien hedelmien kerhoa mangon,appelsiinin,passionin ja sitrus hedelmien johdolla.Maun loppu puoliskolla vilahtaa myös kevyempää havuista ja makeampaa greippistä katkeron poikastakin. En tiedä millon on tölkitetty,mutta melko tuoreelta ja hyvältä maistuupi.(hyvin säilynyt🤔).Tälläsiä mehuja juo mielellään lisää.🍺👊🏻

Post author: Viltzu
Viltzu
@ Beerdome
3 years ago
4.4
Tuoksussa runsaasti mangoa ja mukana myös ananasta, sitrusta ja havuisuutta. Maussa löytyy todella paljon trooppista hedelmää: mangoa, ananasta, mandariiniä, sitrusta ja ripaus aprikoosia. Suutuntuma on erittäin mehuisa ja keskitäyteläinen, todella hyvä tämmöiselle oluelle. Todella herkullinen DIPA...

Post author: Fjoakim
Fjoakim
@ Cervecería Freiburg
3 years ago
3.0
Súper lupulada

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
3.9
Northern Monkin ja Gamma Brewing collab. ULKOASULTAAN olut on sameaa ujon keltaista ja siihen muodostuu tölkin suun suosiollisella avustuksella nätti paksu vaahto. TUOKSU on sitruunainen, greippinen, ananaksinen ja mangoinen. MAKU on alkuun vehnäinen, kauraleipäinen, ananaksinen, mangoinen ja kevyen havuinen. Jotenkin jopa hieman marjainen. Jälkimaussa greippiä, appelsiinia ja mandariinia. Happaman makeaa herkkua. SUUTUNTUMA on melko paksua, kuin hedelmäistä puristettua mehua ja melko pehmeän poreilevaa. Aika raikas ja hedelmäinen ddh dipa. Olisi ollut kovaa tavaraa kesällä, vaikka ei nytkään hirveästi valitettavaa ole.

Post author: Antza
Antza
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
3.5
Mehumaisen samea, rusehtavan keltainen olut. Tuoksussa trooppista hedelmää. Maku hedelmäinen - appelsiini, ananas, passion - mutta vähän pliisu. Kevyet hedelmäiset katkerot - ihan jännä efekti kun ei tiukkuus yllä sinne tavalliseen greippiin asti. Kokonaisuutena hyvä, hedelmäinen DIPA mutta jää kokonaisuutena vähän tasapaksuksi.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
3.8
3,5 viikkoa tölkityksestä. Noin 3 sormen paksuinen valkea tiivis vaahto. Samean tummemman keltaista dipaa. Tuoksussa dipamaisen paksuhkoa makeaa ylikypsän trooppista hedelmämehua (mangoa, appelsiinia, ananasta, monipuolista melonisuutta), kepeää sitruksista ja greippistä happamuutta ja kevyttä havuisen ruohoista humalointia. Maussa happamahkon ylikypsää sitruunaista greippimehua, etäistä kevyttä sipulisuutta, kevyen havuista yrttisyyttä, makean pehmeää ylikypsää trooppista hedelmää (mangoa, appelsiinia, monipuolista melonisuutta, ananasta) ja kepeää vähän tuhdimpaa maltaisuutta. Katkeroa keskiverrosti. Jälkimaussa ylikypsää mehuisuutta. Suutuntuma on kepeän hiilihappoinen keskitäyteläisellä mehuisalla rungolla. ———————— Olikohan tämä täysin kunnossa. Jollain tapaa lattea kokonaisuus ja tuo kevyt sipulisuus jota tulee maun alussa mukaan häiritsee. Tuoksu on lämmetessään hyvin mieluisa ja dipamaisen runsas. Lämmetessään tämä kyllä parantuu ja lasin tyhjentyessä on kokonaisuudesta parempi kokonaiskuva.

Post author: Amppu
Amppu
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
4.4
Todella sievä keltainen ja samea olut, täydellisellä kermaisella vaahdolla joka jättää pitsit reunoille. Hieman makea ja vesimeloninen tuoksu. Maku on raikkaan makean vesimeloninen ja hedelmäinen sekä hieman sitruunainen. Kerrassaan täyteläinen. Lopussa juuri sopivat katkerot. Ai että. Nyt on kova. Tulee mieleen Patronsin Once, Twice, Three times a whale. Näitä menisi useampikin. Sellainen paksun maukas dipa, mutta silti helposti juotava ja raikas. Mahtavan hyvä olut.