Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Fort Point Pale Ale 6.6%, Trillium Brewing Company, United States
4 ratings
Fort Point Pale Ale
6.6% American Pale Ale
Our signature American pale ale balances light, crisp, malt character with an abundance of hop-derived aromatics and flavors from the use of Citra and Columbus. The fragrant nose is fresh citrus, tropical fruit, and peach. Bold flavors of pineapple and mango mix with dank notes of zesty citrus and fresh pine needles. With the smooth mouthfeel, gentle bitterness, and dry finish, Fort Point is our standard daily-drinker.

Reviews

Post author: Sir Guru Kabu
Sir Guru Kabu
@ Bierloods22
2 months ago
Fort Point Pale Ale, United States
3.9
Muutamalla Trilliumin erinomaisella ipalla olen aiemmin maksaani tärvellyt. Samaa laatua on tämäkin pale ale. Maku on erittäin hedelmäinen, sitrusta ja havua löytyy myös. Katkeroita löytyy kohtuudella, kuivan maukas jälkimaku maistuu aika pitkään. Runko voisi olla hieman täyteläisempi, mutta muuten erinomainen pale ale.

Post author: Anneli P
Anneli P
@ Bierloods22
2 months ago
Fort Point Pale Ale, United States
4.8
Aaaaaah! Tämäkin hipoo täydellisyyttä mun makuhermoissa. Maut niin kohdillaan kuin olla ja voi.

Post author: Tempsey
Tempsey
@ Arsenal Tap Room
5 months ago
Fort Point Pale Ale, United States
4.1
Neipa style

Post author: Grey
Grey
@ Trillium Brewing Company
4 years ago
Fort Point Pale Ale, United States
3.8
OLUT: Fort Point Pale Ale PANIMO: Trillium Brewing Co. OLUTTYYPPI: APA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 6,6% VÄRI (EBC): Ananaksenkeltainen (14.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Huumaavan hedelmäinen. Hieman sitruksinen ja sokerinen. VAAHTO: Tuuhea ja melko kestävä. Nousee hanakasti kolmen sormen mittaan. Kauttaaltaan pienikuplainen. GREY'S VIEW Kuohkean, sitruksisen, hieman yrttinen, pihkainen ja tietenkin hedelmäinen, ensipuraisu säväyttää napakkuudellaan. Makuina löytyy miellyttävää sitruunaa ja ananasta, kepeästi mandariinia ja puhdasta pihkaisuutta. Suutuntu ja runko on napakka, makujaan mielellään esittelevä, mutta aavistuksen kevyt. Tyyliuskollinen siis. Hiilihapot ovat keskisuuret ja korostavat miellyttävästi kokonaisuutta. Jälkitunnussa pihkaisuus lisääntyy ja kehittyy pitkään eteenpäin. Tahmaista havupuun vibaa taustalla, mutta samalla pysyen raikkaan helppona kokonaisuutena. MUUTA MAINITTAVAA: Citra & Columbus humaloitu APA. Itse olen pitänyt tämän tyylin oluista ja ei tuo tunne mihinkään mene tämänkään oluen myötä. Helppoa, miellyttävän hitaasti kehittyvää ja laadukasta olutta tämä on. Mutta onko sitten Columbus, mikä ei tähän hetkeen täydellisesti toimi? Canned 25/10/2019 Tasted 22/11/2019