Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
11 ratings
3.7
Un-Human Cannonball 2019
11.0% Imperial IPA / Double IPA

Reviews with text or photo

Post author: Gorton
Gorton
2 years ago
3.2
Haha! Ja det här liknar ingen annan öl jag smakat förut. En sipp-öl. Luktar som en blandning mellan en urinoar i Marseille och fotsvett. Smaken däremot var mycket bättre En väldigt lång säregen eftersmak. En väldigt udda öl. Har ni chansen - Testa!

Post author: Mr Stream
Mr Stream
2 years ago
4.2
IPA IPA IPA jäklar vilken bra IPA.Rekommenderas!

Post author: Andy B
Andy B
@ Beer Hawk
3 years ago
4.5

Post author: KozelFan
KozelFan
@ BrewToon
3 years ago
4.8
Seek and destroy. This is warp factor 10+ Is it really 11% Bleep.

Post author: Paron1
Paron1
@ Beerdome
3 years ago
4.2
Tässä on jotain raakaa voimaa. Tuhti ja mukavasti katkeroa alusta loppuun. Oikein hyvä olut. Vanha etiketti oli parempi.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Beerdome
3 years ago
4.0
Päälle 7 viikkoa tölkityksestä. Kevyt vaalea vaahto. Utuinen oranssinen triple ipa. Tuoksussa makean (yli)kypsän mehuisaa trooppista hedelmää (eniten appelsiinia, sitten ananasta, mangoa, aprikoosia) sekä kevyttä marmeladia, kepeää kuivakan hapanta ylikypsää greippiä, kepeää kuivan humalaista havuista yrttisyyttä ja kevyttä maltaisuutta. Maussa runsasta happaman kuivattavaa (katkeroista) ylikypsää greippisyyttä, sekä kuivaa humalaista yrttisyyttä ja kepeää havuisuutta, kepeää makean trooppista hedelmää (appelsiinia, kevyemmin mangoa, ananasta ja aprikoosia), rouheamman kevyen leipäisen ja kepeän karamellisen maltainen. Katkeroa runsaasti kuivattaen jonkin verran suuta. Jälkimaussa happamahkoa appelsiinista greippisyyttä kevyellä kuivalla havulla ja yrtillä. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen suht täyteläisellä pehmeällä rungolla. —————— Tämmösiä triple ipoja on kiva kyl juoda. Nenä osin tukossa tätä juodessa, joten kaikkea en noteerannut. Alkoholia on maussa kepeästi mukana. Kokonaisuutena vahva tapaus tuntumaltaan ja kokonaisuudeltaan. Tuoksussa makea trooppisempi sävy vahvana ja maussa taas isona triple ipan tuhti greippisen kuivakka katkerointi. Aika ääritapaus, mutta miellyttää ainakin minua. Tykkään näistä enemmän kuin useimmista kuivista DDH ipoista. Näissä löytyy sitä tuhdimpaa tuntumaa ja makua myös kuivakan katkeron kaveriksi.

Post author: TC
TC
3 years ago
4.6
BOTY?

Post author: NaeZae
NaeZae
3 years ago
4.0

Post author: Winzard
Winzard
@ Beerdome
3 years ago
3.7
Teinpä tästä uuden 2019-versio pinttiin, koska olut on vuosittain aina erillainen. Untappdissakin vuosimallit ovat eriteltyinä. Parasta ennen 19/05/20, joten olisikohan tölkitetty 19/10/19. Tuskin nyt kamalan vanhaa kuitenkaan, kun juuri tulivat euroopan nettikauppoihin myyntiin. Olut kaatuu lasiin meripihkan ruskeana, ja täysin kirkkaana. Aavistukset ruskeahko vaahto käväisee oluen pinnalla. Tuoksussa greippistä katkeroa, havuisaa humalaa, makeahko persikkaa, appelsiinia ja passionhedelmää. Mietoa alkoholisuutta, mutta toisaalta alkoakin on 11%. Maku on makean greippinen, mangoinen, appelsiininen ja persikkainen. Humalaa ei ole säästelty, ja jälkimaussa katkerot suorastaan hyökkäävät kielen kimppuun. Kuivaa havuisaa katkeroa ja pihkaista käpyisyyttä. Alkoholi on läsnä, mutta ei onneksi häiritse. Suutuntuma voisi olla paksumpikin. Tämä on taas tälläinen tarkoituksella hieman överiksi vedetty TIPA, joka erottelee mehupojat miehistä. Ei voi suositella aloittelijoille, mutta kokeneempi harrastaja saattaa jollain perverssillä tavalla jopa nauttia tästä. Kokonaisuus on kuitenkin tasapainoinen ja laadukas.