Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Stillings Street 7.2%, Trillium Brewing Company, United States
13 notes
3.9
Stillings Street
7.2% India Pale Ale
This installment in our “Street” series of India Pale Ales spotlights the remarkably complex Nelson Sauvin hop from New Zealand. Stillings Street is hazy, pale orange in appearance and emits aromatic qualities of earthy white grape and lemongrass on the nose. The palate balances delicate flavors of grapefruit zest, ripe kiwi, lychee and mango with touch of peppery spice on the finish. Stillings Street features the crisp malt character, soft, effervescent mouthfeel and clean finish of our Signature IPA series.

Avis

Post author: Johan B
Johan B
3 months ago
Stillings Street, United States
4.0
Aroma: Quite citrusy. The Nelson hops is in the backseat. A bit timid. Taste: Super smooth, but very mild. The malty sweetness is cooperated with the citrus. On top there is grapes, kiwi and something more I can’t put my finger on. It’s really nice, but I want something extra from a Trillium beer.

Post author: David D
David D
@ Tasty Beverage
6 months ago
Stillings Street, United States
4.9
Pours hazy AF. Drinks smooth with a touch of creaminess. Hoppy. Earthy with grapefruit peel and citrus notes.

Post author: Matteokop
Matteokop
@ Chez Allmark
3 years ago
Stillings Street, United States
3.9

Post author: Tommi L
Tommi L
3 years ago
3.9

Post author: Viltzu
Viltzu
@ Drikbeer
3 years ago
Stillings Street, United States
4.3
Tölkitetty 9.10.20. Erittäin mehuisaa tavaraa. Runsaasti trooppista hedelmää mangon, persikan, ananaksen ja sitruksen muodossa. Paras Trillium tähän mennessä...

Post author: Antti H
Antti H
@ Pien Shop & Bar
4 years ago
Stillings Street, United States
4.5
Tölkitetty 10/09/2020. Todella miellyttävä runko. Greippisyyttä/ananasta/mangoa ja appelsiiniä. Yksi kovimpia ikinä mitä maistanut.

Post author: Porterhouse
Porterhouse
@ Drikbeer
4 years ago
4.5

Post author: Winzard
Winzard
@ Trillium Brewing Company, Fort Point
4 years ago
Stillings Street, United States
4.0
Jostain syystä tämä perusversio on jäänyt juomatta, joten korjataan asia nyt. Tölkitetty 23/06/20, joten ikää tänään reilu 6 viikkoa. Olut kaatuu lasiin oranssinkeltaisena ja aavistuksen utuisena. Pinnalle nousee lähes pari sormea korkea vaalea vaahto. Tuoksu on miellyttävän raikas ja aavistuksen west coast- tyylinen. Miellyttävää greippistä katkeroa ja yrttisyyttä. Maku taasen on aavistuksen yrttinen ja runsaan greippisen katkeroinen. Aavistus appelsiinia, persikkaa ja ananasta. Jälkimaku on kuivan katkeroinen mutta valitettavan lyhyt. Alkoholi on piilossa. Kiva Jenkki-IPA, jossa makuprofiili kunnossa. Ei mitään ihmeellistä.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Trillium Brewing Company
4 years ago
Stillings Street, United States
4.0
Perjantai ja jääkaapista vanhempaa hopsia lasiin. Tämä on tölkitetty 23.06. Ei mitään tietoa humalista ennen avaamista. Hieman on hailakka ja ei niin samea ipa. Tuoksussa kukkaisuutta, mietoa yrttisyyttä sekä puolimakeaa hedelmäisyyttä. Ei taida olla tässä ihan pelkkää jenkkihumalaa? Maussa kukkaisuutta tuoksua enemmän. Hieman kevyt suutuntuma, mutta muuten tässä on kaikki kuten pitääkin ja hedelmäisyys miellyttävää. Ihan ok kevyempirunkoinen ipa. Näköjään tämä oli Uuden-Seelannin Nelson Sauvin -yksihumalaliemi. Eli ei jenkkihumalaa. Välillä tällaisia jenkkiläisiä perusjuttuja eikä jumalmehuja.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Trillium Brewing Company
4 years ago
Stillings Street, United States
4.1
Tölkitetty 23.6.2020 ollen nyt päälle 4 viikkoista. Sormen paksuinen höttöinen vaalea vaahto. Tummemman keltainen sameahko ipa. Tuoksussa pehmeää happamahkoa sitruksisuutta, kuohuviinistä makeaa vaaleaa rypälettä ja ruohoisaa yrttisyyttä, kevyttä pippurista mausteisuutta, makean mehukasta kypsempää trooppista hedelmää (ananasta, persikkaa, mandariinia, kiiviä) ja kevyttä maltaisuutta. Maussa pehmeää happamaa sitrusmehua ja kevyttä greipinkuorta, ruohoista yrttisyyttä nelson sauvinin tapaan kevyen pippurisen sävyn lisäksi, kevyttä kuivaa kuoharia, kepeää makeamman mehukasta trooppista hedelmää (mandariinia, ananasta, kevyttä mangoa ja kiiviä) ja osin muroista maltaisuutta. Katkeroa keskiverrosti. Jälkimaku on sitruksisen hedelmäinen ja ja vihertävän mausteinen. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen reilumman keskinkertaisella rungolla. ————— Nelson Sauvin tuo aina omat kivat sävynsä. Ei ihan sellainen joka päivän humala, mut kivaa vaihtelua aina välissä. Mehukas, kuivahko ja sitruksinen.