Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Dark & Perilous Nights 12.4%, Siren Craft Brew, England
11 arviota
4.0
Dark & Perilous Nights
12.4% Dark Ale

Arviot

Post author: NeiRo21
NeiRo21
@ Beer and Beyond
1 month ago
4.7

Post author: SotomskiT
SotomskiT
5 months ago
5.0
Comme l'a un jour dit un grand philosophe du football : " Esseptionnel, du haut niveau " Il faut la goûter, indescriptible, plaisir intense

Post author: Ewiq
Ewiq
@ De BierTonne
2 years ago
Dark & Perilous Nights, England
4.4
Joulukuussa 2020: Kuukauden parhaimpia oluita. Odotuksien arvoinen. Yli vuoden tai pari vuotta kun toista pulloa säästäisi, alkaisi tämä olemaan vieläkin pehmeämpi ja parempi olut. Nyt huhtikuussa 2022: avattu toinen pullo ja onhan tämä pehmeää ja ihanaa nautiskeluainetta. 🥰 Kannatti ostaa kaksi pulloa. Pidetään pisteet samassa.

Post author: muikku3
muikku3
@ Beerdome
3 years ago
Dark & Perilous Nights, England
4.2
Monesti on tätä J.Wakefield ja Siren Collab Dark Alea käteni kaapista hapuillut😅.Mutta nyt siitä sain otteen ja aika antaa sen hyväillä suutani "tuhannen auringon voimalla" 😜😅🍻. Pullotettu se on 3.2.20.Tynnyrit Tennesee Dickel ja Jim Beam 24kk. Tuoksussa ihanaista silkkistä fudgemaista suklaisuutta,mihin sopivan kuiskauksen verran tynnyrinkin kuiskausta tunnen saavani 😋. Suussa tunnen nesteen liikehtivän,lipevästi jättäen pintojen reunoille sopivan öljyisän liukkahan vahapinnan.Suuremmilta osin se tuntuu hiukan alle keskitäyteläisen paikkeille laittavan äärimmäisen pehmeällä pyyhkäisyllä. Maussa alkutaipaleella,tummaa aavistuksen tynnyrin kanssa ruskettunutta pintaa saanutta sokerisuutta ja toffeemaista kepitystä. Tammisempaa vähän vaniljaisuutta saanutta mokkaisuutta löydän tästä myös miellyttävästi.Tummempaa makeammassa sokeri/siirappi kulhossa dipattua hedelmää myös tässä toki makuja vähän syventämässä,mutta pääpaino pysyy enemmän noissa edellä mainituissa. Onpas kyllä pehmeä ja helposti juotava olut 😋🍺.Makua riittää hienosti kyllä,mutta itselleni aavistuksen verran liikaa "silkkihansikkaat" kädessä tässä maut tarjoillaan juojallensa🤔.Pieni tarkka vähän herättelevä keskitys siihen nivusten tuntumaan voisi vielä vähän ryydittää tätä kyllä 😅😎😋🍻👊

Post author: Ewiq
Ewiq
@ De BierTonne
3 years ago
Dark & Perilous Nights, England
4.4
Tämän on pakko olla hyvää. 😍 Kun tämä julkaistiin, oli aivan pakko saada pari pulloa kokoelmiin. Aivan pakko. Nyt maltoin avata yhden, ja toinen jää odottamaan hamaan tulevaisuuteen. Pullotettu 03/02/2020. Melkein siis 11 kuukautta sitten. Sirenin panimokaverina tässä J. Wakefield. Barrel Age Imperial Dark Ale. UT yli kahdellatuhannella arviolla nyt 4.46. Kaksi vuotta Tennessee Dickel ja Jim Beam -tynnyreissä. Onkohan ollut yhden vuoden per tynnyri? Tumma olut ja mitätön vaahto. Ei vaahtoa oikeastaan jäänyt kaadon jälkeen yhtään oluen pinnalle - tai no aivan pienen pieni vaahtoreunus. Niin ihana tuoksu. 😍 Paljon makeutta, pehmeää tynnyriä, mallasta, kaakaota, taatelia, tummaa paahdettua toffeeta. Hyvän mielen oluttuoksu. Suutuntuma on keskipaksu, mutta ihanan kuohkea ja viljaisen pehmeä. Maussa ruokosokerin makeutta, lempeää viskin makua, puuta sekä tummaa hedelmäisyyttä. Ihanaa, huulia tahmaavaa tummaa olutta. Mielenkiintoisesti löysin kielen päältä myös aavistuksen yrttisyyttä sekä suolaisuutta - aivan pienen aavistuksen verran. Nam! Kuukauden parhaimpia oluita. Odotuksien arvoinen. Yli vuoden tai pari vuotta kun toista pulloa säästäisi, alkaisi tämä olemaan vieläkin pehmeämpi ja parempi olut.

Post author: Paul F
Paul F
3 years ago
4.5

Post author: Winzard
Winzard
@ De BierTonne
4 years ago
Dark & Perilous Nights, England
4.3
Ulkona alkaa olemaan kylmä, joten kai sitä pitää alkaa katselemaan kellarista myös tummia oluita. Tämä Sirenin ja J. Wakefieldin olut on tyyliltään Dark Ale, mutta sellastahan ei tästä sovelluksesta löydy. Olut on tynnyrikypsytetty Tennesee Dickel ja Jim Beam- tynnyreissä 24 kuukautta. UT:ssa melkein 2k reittaus ja keskiarvo 4,46 antaa odottaa hyvää. Olut kaatuu lasiin mustana ja öljyisen paksuna. Pinnalle nousee puoli sormea korkea vaalenruskea vaahtorengas. Tuoksussa on runsaasti viskisyyttä, bourbonia, tynnyriä, tummaa siirappia, viikunaa, rusinaa ja pehmeään greippistä katkeroa. Miellyttävä kokonaisuus. Maussa on runsaasti makeutta, mutta ihana viskitynnyri leikkaa sitä juuri sopivasti. Maussa on mukana myös rusinaa, ruisleipää, siirappia ja maitosuklaata. Jälkimaussa on selvästi havaittavissa greippistä katkeroa ja yrttisyyttä. Alkoholi on hyvin piilossa. Nyt on sellaista tynnyritykistystä mistä pidän. Harmi että suutuntuma jää aavistuksen kevyeksi, ja se jokin jää vielä puuttumaan. Yksi jää vielä kellariin, joten maistellaan se joskus tulevaisuudessa.

Post author: Irsepappa
Irsepappa
4 years ago
3.8

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ De BierTonne
4 years ago
Dark & Perilous Nights, England
4.2
Maukas. Todella tuhti tynnyröinti. Makeutta himppu liikaa. Nyt en osaa sanoa pehmeneekö vielä vanhetessa ja olisiko sitä kautta parempi.

Post author: Juho L
Juho L
4 years ago
Dark & Perilous Nights, England
4.1
Todella hyvää. Hieman makeus tyyppi tökki ja laski pari oktaavia pojoja.