Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
6 ratings
3.8
HDHC The Daydreamiest
10.5% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Reviews with text or photo

Post author: Amppu
Amppu
2 years ago
4.1
Todella paksun näköistä ja mehuisan oloista. Kermaisen pehmeä ja makea tuoksu. Maku on alkuun pehmoinen ja kermainen, mango-smoothiemainen. Jäljessä tulevat katkerot joita kuitenkin ihan maltillisesti. Lievän alkoholinen jälkimaku jää, ja katkeroisuus viipyy kyllä suussa vähän turhan pitkään. Tuntuu siltä ettei vatsahapot tätä arvosta. Paksua humalamehua kovilla prosenteilla. Taitavasti tehty ja laadukas olut, mutta onneksi tuli jaettua tämä, yksin ei olisi uponnut koko tölkki.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Other Half Brewing Company
2 years ago
4.7
Kuuma lauantaiaamupäivä parvekkeella. Lasiin odotettu herkku, Other Halfin HDHC-päiväunisarjalainen. Tölkitetty 02.07.20. (Noin viisiviikkoinen) Mahtavan mehuisa väri, upean paksu koostumus ja tuoksu on taas aivan järjetön. 😍 Ei näistä voi kun pitää. Katkeroa sopivasti, tropiikin makeampia hedelmiä sekä kirpsakkaa sitrusta. Hivenen kukkapeltoa taustalla. On tämä aivan mieletöntä miten huippupanimot saa näistä tämän makuisia. Upean hedelmäinen makumaailma ja kaikki niin pehmeänä esillä. Onhan tässä isohko määrä myös katkeroa, ja itse kun olen tällainen silkkisuu, ei sitä silti ole liiaksi. Makeus ja happamuus - ne ovat tässä täydellisesti sopusoinnussa. Alkoholia ei edes huomaa vaikka onkin 10.5%. Citran, Mosaicin ja Galaxyn HDHC käsittely on just nyt aikalailla täydellistä. Aivan lopussa katkeruus nousee hieman enemmän esille, mutta ei millään tavalla häiritsevästi. UT-pisteet näköjään 4.52 - no se kertoo kyllä paljon. ❤️ Muillekin (kuin meille silkkisuille) on tämä maistunut.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Other Half Brewing Company
2 years ago
4.3
Tölkitetty 2.7.2020 ollen nyt päälle 4,5 viikkoista. Noin sormen paksuinen valkea vaahto. Oranssihtavaa keltaista ja hyvin sameaa tipaa. Tuoksussa kirpeähkön happamaa sitrusta, runsaammin todella pehmeän makeaa kypsempää trooppista hedelmää (mangoa, ananasta, persikkaa, mandariinia/appelsiinia), yrttisyyttä kevyellä havulla ja kepeää vaaleaa pehmeää mallasta tasaamassa taustalla. Maussa reilummin happaman kuivattavaa greippistä sitruunaisuutta, yrttisyyttä ja kepeää havuisuutta, reilummin makeamman pehmeää ja mehuisaa kypsempää trooppista hedelmää (mangoa, persikkaa, appelsiinia, ananasta, mandariinia, kevyttä aprikoosia) ja kevyttä vaaleaa maltaisuutta. Katkeroa yllättäen runsaammin Other Halfiksi. Jälkimaku on kuivakka ja yrttisen humalainen sitrusgreippisellä happamuudella. Suutuntuma on kepeämmän kirpsakan hiilihappoinen täyteläisellä pehmeän mehuisalla rungolla. —————— Tuhti mehu. Yllättävä reilumpi katkero Other Halfin tipassa, joka tuntuu tietyiltä osin menevän vähän yli tuoden vähän häiritsevää fiilistä/makua tähän. Kylmänä oli kevyemmän oloinen ja lämmetessä muuttuu vähän raskaaksi. Ei tää ihan omiin suosikkeihin lukeudu vaikka tässä paljon hyvääkin oli.

Post author: EdwardTK
EdwardTK
@ Other Half Brewing Company
2 years ago
4.7
ÄNÄRI ON TÄÄLLÄ!!! Perkule, no sen kunniaksi vielä OH TIPAa. Tölkitetty 4vk sitten. Lasiin livahtaa oranssiin menevä olut, samea ja todella paksulta se vaikuttaa. Tuoksu hönkii voimalla nenään,ananasta, appelsiinia, mangoa, cantaloupe melonia, aprikoosia, vahva humalointi huokuu taustalla. Vihreämpää metsäisyyttä sieltä löytyy myös. Alkoholi tuntuu nenässä mutta ei varsinaisesti tule tuoksuun. Maku on kyllä sitten sellaista että hetken piti hiljentyä ekan hörpyn jälkeen... Eilinen TIPA oli aavistuksen liian makea itselle ja tämä on siitä napsun alaspäin makeuden suhteen ja hieman enemmän katkeroa. Voi perkule kun sattuu sitten sinne omaan "sweet spottiin" niin hyvin 😍 Makeampaa ananasta, aprikoosia, mangoa ja appelsiinia, hieman myös raaempia hedelmiä, raikkautta on saatu myös mukaan todella kivasti, greippiä, cantaloupe melonia, tuo vihreä sävy joka myös tuoksussa esiintyi astuu estradille ja vie tämän makean raikkaan mehun sinne 🎯. Katkero on todella hyvin kohdallaan. Kevyesti yrttiä vielä sieltä mukaan soppaan ja ollaan kyllä ison oluen äärellä! Voi pojat! 😍

Post author: Winzard
Winzard
@ Other Half Brewing Company
2 years ago
4.5
Pitkästä aikaa Other Halfia lasiin. Other Half teki muutama viikko sitten monesta oluestaan HDHC-versiot, joten pitihän niitä hankkia. Tämä yksilö on tölkitetty 02/07/20, joten ikää on tänään tasan 3 viikkoa. Humalina oluessa on Citra, Mosaic ja Galaxy, joten kovin metsään ei voi mennä. Olut kaatuu lasiin oranssinkeltaisena ja täysin samean ja paksun mehuisana. Pinnalle nousee puolitoista sormea korkea vaalea vaahto hetkeksi. Tuoksu lyö sukat jalasta. Nyt on tiukkaa. Kypsempää ananasta, persikkaa, appelsiinia, mangoa ja verkkomelonia. Humalaa ei todella ole säästelty, ja taustalla kummitteleekin melkoinen humalakäpyinen voimakkuus. Maku on yläluokkainen, runsas ja todella laadukas. Raikkautta riittää reilusti, vaikka hedelmät ovatkin aavistuksen makeampia. On appelsiinia, persikkaa, mangoa, passionhedelmää, verkkomelonia ja kiwiä. Jälkimaussa kuivahko rypäleinen katkero ja havuisuus lyövät kättä, ja antavat sijaa myös vaalealle yrttisyydelle ja vihreälle metsäisyydelle. Suutuntuma on hävyttömän paksu, ja vaikka alkoa on 10,5%, niin se ei maistu kyllä yhtään. Lämmittää vain juotaessa. Kyllä nämä HDHC-versiota ovat vain täyttä timanttia. Uskomattoman tasapainoinen ja kevyt Triple-IPA runsaalla humaloinnilla.

Post author: Miitre
Miitre
2 years ago
4.4
Late check