Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
32 ratings
3.5
19|Gose - Winter Fruits
5.0% Grodziskie / Gose / Lichtenhainer

Reviews with text or photo

Post author: nietsrd
nietsrd
@ K-Supermarket Kaijonharju
1 year ago
3.5

Post author: Leif C
Leif C
@ K-Supermarket Nummenpakka
1 year ago
2.5
Indiana Jones esittää: Reilunsormenleveyden verran aikanopeastilaskevaa pinkihköä vaahtoa semiläpinäkyvän tummanpunaisen oluen yllä joka tuoksuu happaman mustaherukkaisen hedelmäisen pirtsakalta ja maistuu happaman luumuisen punarypäleisenkuorisen tanniinisen kuivalta, kaks ja puol pojoo. PE: 120421.

Post author: Myllmaister
Myllmaister
1 year ago
4.5
Nyt on oikeasti hedelmäinen eikä pelkästään hapan. Mausteet pelaa oikein hyvin tuoden monimuotoisuutta. Ainut miinus omaan makuun ehkä hieman överistä vaniljasta

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ K-Citymarket Hämeenlinna Hämeensaari
1 year ago
3.7
Kauniin punainen olut, tuoksussa jännä vaniljan pilkahdus. Vaahto kauniin punertavan valkoinen, sääli että katoaa pian reunoille. Maussa miellyttävää marjaisuutta, suolaisuutta, vaniljaa, happamuutta, viinimarjaa sekä ripaus vadelmaa. Jälkimaku melko marjainen sekä hapan. Kai talvisia hedelmiä voi pureskella vielä vappunakin 🤔

Post author: yliarska
yliarska
@ K-supermarket Joutsensilta
1 year ago
3.7
Marjaisa, hillihappoinen ja hiukka yrttinenkin alkupuraisu tuntuu mukavasti kurkussa alas ryystäessä. Mehukas, eikö kuitenkaan hirveän suolainen noniin muihin goseihin nähden. Lopussa hieman kotiviinimäistä vivahdetta jopa. Maukas nautiskeltava gose hyvin edullisesti, kun viimeisiä päiviä vie, mutta hyvin juotavaa on kyllä.

Post author: Janoisten sankari
Janoisten sankari
1 year ago
4.0
Juuri sellainen kuin luvattiin. Marjaisa ja happamuutta löytyy. Ehkä vähän liian Jouluinen näin kevääseen.

Post author: orson
orson
@ K-Citymarket Kolmisoppi
2 years ago
4.0
Tuoksussa marjaisuutta, vaniljaa ja talvisia yrttejä. Suutuntuma hiilihappoinen, raikas, runsas ja pehmeä. Maussa vaniljaa, happamuutta, marjaisuutta, luumua, herukkaa ja suolaa. No nyt on hyvä "jouluolut", jossa nuo jouluiset mausteet toimii myös hyvin. Vanilja on tässä varmasti se joka toimii parhaiten ja tekee tästä niin hyvin.

Post author: annikavee
annikavee
2 years ago
3.9
Upee väri, suolaisuus ja hapokkuus. Jälkimaku vähän laskee pisteitä.

Post author: Leif C
Leif C
@ K-Supermarket Nummenpakka
2 years ago
2.5
Näftinsormenleveydenverran nopeastilaskevaa suurikuplaista pinkihköä vaahtoa semiläpinäkyvän punaisen oluen yllä joka tuoksuu happaman suolaisen hedelmäiselle ja maistuu kuivan happaman mustaherukkaisen kepeän mausteiselle. Silleen kaks ja kolmevarttia alaspäin. PE: 120421. Purkitettu: 121120.

Post author: Mac
Mac
2 years ago
4.1