Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Orange Muscat Lineage Rye 10.1%, Trillium Brewing Company, United States
8 notes
3.3
Orange Muscat Lineage Rye
10.1% Saison / Farmhouse Ale
Our series of New England saisons continues with Orange Muscat Lineage Rye, a wild ale featuring Valley Malt Danko Rye. This Polish rye grain provides a soft earth and spice malt backbone to compliment the complex characteristics derived from aging in oak barrels with our native New England mixed culture and well aged hops. The Orange Muscat version of Lineage Rye has a light straw hue and engaging floral and vinous aromatics on the nose with a hint of kiwi and mild brett-derived farmhouse funk. The palate develops the nose further, emerging with orange zest, young white wine and a suggestion of honeysuckle nectar. Mature, soft oak melds with a faint rye spice on the finish with a refreshing light acidity and a zippy, tight carbonation.

Avis

Post author: Eveliina
Eveliina
1 month ago
2.5

Post author: Mika
Mika
@ Ant Brew
2 months ago
2.8

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
2 years ago
Orange Muscat Lineage Rye, United States
4.0
Työviikon, salin ja saunan jälkeen olutta. Kesäkuu ja tummat pannassa, joten vähän erilaista lasiin: Trilliumin wild saisonia. ULKOASULTAAN olut on hieman sameaa kullan keltaista ja siinä käy valkoinen äänekäs limpparivaahto. TUOKSU on kirpeä, tamminen, mustaherukanlehtinen, hieman etikkainen ja suolainen. MAKU on hapan. Mausteinen: bergamontti teetä, pippuria, appelsiinin kuorta ja ilmeisesti muskottia, lisäksi mustaherukanlehteä, tammisuutta ja pientä etikkaisuutta. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja runsaan poreileva. Olut herättelee kivasti sylkirauhasia. Mielenkiintoinen ja omalla tavallaan melko kesäinen olut. Hauska kirpeä makumaailma.

Post author: Sir L
Sir L
@ Piwne Mosty
2 years ago
3.9
Luukku 24! Tuoksussa hentoa limeä, valkopippuria, maatilaa ja kukkaisuutta. Keskitäyteläinen suutuntuma. Happaman valkoviininen ensipuraisu. Kirpeää sitruunaa ja mausteisuutta. Maanläheisiä aromeja ja kukkaisuutta. Tynnyrikypsytys tuo puumaista kuivuutta. Haastava olut. Hyvin tehty, mutta niin vähän kokemusta tyylilajista, että vaikea antaa pisteitä.

Post author: Gutenbière
Gutenbière
2 years ago
Orange Muscat Lineage Rye, United States
4.2

Post author: Juha N
Juha N
3 years ago
1.5

Post author: Xavier M
Xavier M
3 years ago
3.8

Post author: Antti H
Antti H
@ Pien Shop & Bar
3 years ago
Orange Muscat Lineage Rye, United States
4.0
Hyvin matalahappoinen. Kuiva ja sitrushedelminen. Prosentit hyvin piilossa.